Σοκαριστικό βίντεο: 14χρονη σκότωσε τη μητέρα της και έστελνε ατάραχη μηνύματα με το κινητό της

89

ο γύρο του κόσμου κάνουν τα ντοκουμέντα από τη δίκη 14χρονης κοπέλας που σκότωσε τη μητέρα της στο σπίτι τους στο Μισισιπί, στις ΗΠΑ. Το κορίτσι εμφανίζεται σε βίντεο να ασχολείται ατάραχη με το κινητό της δευτερόλεπτα αφότου είχε δολοφονήσει τη 40χρονη μητέρα του.

Σημειώνεται πως η 14χρονη Κάρλι Γκρεγκ κατηγορείται και για την απόπειρα δολοφονίας του πατριού της, στις 19 Μαρτίου.

Η 14χρονη σκότωσε τη μητέρα της Άσλεϊ Σμάιλι, καθηγήτρια μαθηματικών, πυροβολώντας την στο πρόσωπο. Ακολούθως έστειλε ένα μήνυμα στον πατριό της για να μάθει πότε θα γυρίσει στο σπίτι. «Πότε θα γυρίσει σπίτι γλυκέ μου;», έγραφε το μήνυμά της, σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πατριός της.

Ο άνδρας όταν γύρισε στο σπίτι είδε την 14χρονη να τον περιμένει με το όπλο στο χέρι. Τον πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον στον ώμο, αλλά στη συνέχεια κατάφερε να την αφοπλίσει. Το κορίτσι έτρεξε αμέσως να φύγει για να γλιτώσει τη σύλληψη.

Πριν από τον πατριό της η Κάρλι Γκρεγκ είχε στείλει μήνυμα και σε μια φίλη της για να έρθει από το σπίτι. Όταν η φίλη έφτασε η 14χρονη της έδειξε τη νεκρή μητέρα της και τη ρώτησε «έχεις ξαναδεί ποτέ νεκρό σώμα;».

Η 14χρονη κατηγορείται για δολοφονία, απόπειρα δολοφονίας και αλλοίωση αποδεικτικών στοιχείων και αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης αν κριθεί ένοχη.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!