Η χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Easyjet ανακοίνωσε ότι το 2025 θα σταματήσει τη λειτουργία της βάσης της στο αεροδρόμιο Μάρκο Πόλο της Βενετίας και θα μεταφέρει τα αεροσκάφη της σε άλλα ιταλικά αεροδρόμια όπως εκείνο του Μιλάνου-Μαλπένσα και της Νάπολης.

Η παραπάνω εξέλιξη θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο νησί μας καθώς η εταιρεία δεν θα πραγματοποιήσει το 2025 το πρόγραμμα της από τη Βενετία το οποίο συνήθως ξεκίναγε στα τέλη Ιουνίου και ολοκληρώνονταν στα τέλη Αυγούστου.

Έτσι λοιπόν μετά τις πτήσεις από το Εδιμβούργο και το Μπρίστολ την επόμενη χρονιά η Easyjet διακόπτει προς την Κεφαλονιά και τις πτήσεις από τη Βενετία.

Για την ώρα στο σύστημα των κρατήσεων οι πτήσεις είναι ενεργές αλλά όπως μας ενημέρωσαν επίσημες πηγές θα αφαιρεθούν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η Easyjet σκοπεύει να ανοίξει νέες βάσεις στα αεροδρόμια Λινάτε του Μιλάνου και στο Φιουμιτσίνο της Ρώμης για το καλοκαίρι του 2025 ωστόσο είναι πολύ νωρίς ώστε να γνωρίζουμε αν η Κεφαλονιά περιλαμβάνεται στα σχέδια αυτά της εταιρείας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!