ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ: Επί δέκα μήνες της Περιφερειακής Αρχής γιατί δεν δημοπρατείται o δρόμος Τρία Γεφύρια Βρυώνη – Μωραΐτικα της Κέρκυρας

13

Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου:  Δρόμος Τρία Γεφύρια Βρυώνη – Μωραΐτικα της Κέρκυρας. Επί δέκα μήνες της Περιφερειακής Αρχής γιατί δεν δημοπρατείται;

Η αναβάθμιση και ασφάλεια του δρόμου αυτού είναι κεφαλαιώδης για τους κατοίκους και τις οικονομικές δραστηριότητες της νότιας Κέρκυρας, αλλά και την τουριστική ταυτότητα και επάρκεια ολόκληρου του νησιού.

Η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή παρέδωσε πλήρη φάκελο μελετών, τεύχη δημοπράτησης και χρηματοδότηση ενταγμένη στο ΕΣΠΑ Ιονίων Νήσων 20214- 2020 ύψους 5.200.000 Ε (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).

Το έργο αφορά σε ασφαλτόστρωση 12 χιλιομέτρων μαζί με τα συνοδά τεχνικά έργα (κράσπεδα, αντιπλημμυρικά, πεζοδρόμια, απορροές ομβρίων κ.λ.π.)

Επί πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σοβαρές ζημιές στον δρόμο που προκάλεσε ο Μπάλος στα σημεία Πέραμα, Τσάκι Μπενιτσών και μικρότερες σε άλλα σημεία για να μπορέσει απρόσκοπτα να ξεκινήσει η αναβάθμιση στον εν λόγω δρόμο.

Πρέπει άμεσα να προχωρήσει στην δημοπράτηση του έργου η Περιφερειακή Αρχή.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!