Σήμερα πραγματοποιήθηκε μια μοναδική εκδήλωση στην οποία οι αθλητές κολύμβησης του Α.Ο Ποσειδώνα Ληξουρίου τιμήθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις και τη σημαίνουσα προσπάθειά τους στο άθλημα. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντυπωσιακές επιδείξεις των κολυμβητών, οι οποίοι ανέδειξαν τις ικανότητές τους και την εξέλιξή τους στο νερό.

Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, οι κολυμβητές που βραβεύτηκαν διακρίθηκαν σε τοπικούς, περιφερειακούς, εθνικούς και διεθνείς αγώνες, αποδεικνύοντας το ταλέντο και την αφοσίωσή τους. Οι διοργανωτές εξήραν την εργασία όλων των αθλητών, ανεξαρτήτως ηλικίας, επισημαίνοντας την αξία της πειθαρχίας, της συνεχούς προπόνησης και της αγάπης για το άθλημα της κολύμβησης.

Το κολυμβητήριο ήταν γεμάτο από φίλους, γονείς και υποστηρικτές, που συγκεντρώθηκαν για να στηρίξουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες των αθλητών. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, και ο ειδικός σύμβουλός του, Βίκτωρ Ρουχωτάς.

Θερμά συγχαρητήρια στους κολυμβητές και κολυμβήτριες του Α.Ο. ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.

Λόγω μεγάλου αριθμού φωτογραφιών παρακαλούμε επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/kefaloniapress.gr/photos_by

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!