Γερουλάνος: Εγγυώμαι ηγεσία μάχης στη Βουλή, εμπειρία και διακριτό σχέδιο

13

Γερουλάνος: Εγγυώμαι ηγεσία μάχης στη Βουλή, εμπειρία και διακριτό σχέδιο

«Έχουμε δει από εμπειρία, ότι ένα κόμμα του οποίου δεν είναι ο επικεφαλής μέσα στη Βουλή να δίνει τις μάχες, να συγκρίνεται και να τον βλέπουν απέναντι στον Πρωθυπουργό, έχει πολύ μεγάλη δυσκολία να πείσει ότι αύριο μπορεί να πάρει τα ηνία» τόνισε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», με τους δημοσιογράφους Ανθή Βούλγαρη και Δημήτρη Στούμπο, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, και συμπλήρωσε: «Και δεν είναι μόνο αυτό, το κόμμα χρειάζεται αλλαγή αρχηγού, με έναν αρχηγό ο οποίος θα έχει ένα πολύ συγκεκριμένο διακριτό σχέδιο, που θα κάνει το ΠΑΣΟΚ να διαφέρει από τα άλλα κόμματα. Με εμπειρία και στον δημόσιο, αλλά και στον ιδιωτικό τομέα. Γιατί, εδώ, βλέπουμε τα ρεπορτάζ για θέματα όπως το Airbnb και τα κόκκινα δάνεια. Αυτά, είναι θέματα που αν δεν ξέρεις πώς λειτουργεί η αγορά, δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις».

Δείτε, εδώ, ολόκληρη τη συνέντευξη: https://www.youtube.com/watch?v=0pxPalW6nzg

Παρουσία Νίκου Παπανδρέου και πλήθους κόσμου, η συγκέντρωση στη Δάφνη

Ο κος Γερουλάνος, ανάρτησε στα social media ένα σποτ, από τη δυναμική παρουσία του κόσμου, σε συγκέντρωση στη Δάφνη. Στη συγκέντρωση, παρέστη και ο Ευρωβουλευτής του κόμματος, Νίκος Παπανδρέου, όπου επανέλαβε τη στήριξή του στην υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου.

«Τι να πω για τη συγκέντρωση στη Δάφνη… Μια εκπληκτική βραδιά, δείτε το σποτ!

Κάθε συγκέντρωση, κάθε χειραψία, κάθε βλέμμα, κάθε κουβέντα μας και ένα ακόμα βήμα μπροστά, για μια μεγάλη νίκη αξιών, στις 6 Οκτωβρίου. Παλμός, πάθος και βλέμματα γεμάτα αισιοδοξία για το αύριο της παράταξης.

Πάντα ξεχωριστή και τιμητική, η παρουσία του Νίκου Παπανδρέου μαζί μας!

Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και ένα εξίσου μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την παρουσία σας!».

Δείτε, εδώ, το σποτ: https://www.youtube.com/watch?v=B_RUZ6XFods&t=85s

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!