Αμερικανίδα γύρισε μόνη της την Ευρώπη και αποκάλυψε σε ποια χώρα ένιωσε φόβο – Η περιπέτεια στην Ελλάδα

74

Η 19χρονη Eve Kovac συγκέντρωσε 154.000 ακόλουθους στο Instagram με το όνομα @outdoor.eve, καταγράφοντας τις περιπέτειες της

Νεαρή Αμερικανίδα ταξίδεψε και γύρισε την Ευρώπη solo καταγράφοντας την εμπειρία της στο Instagram. H 19χρονη Eve Kovac συγκέντρωσε 154.000 ακόλουθους στο Instagram με το όνομα @outdoor.eve, καταγράφοντας τις περιπέτειες της σε επτά ευρωπαϊκές χώρες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.

Η Eve, από το Κονέκτικατ, ξεκίνησε την πρώτη της solo περιπέτεια λίγους μήνες αφότου έκλεισε τα 18. «Έφυγα από την Αμερική μόνη, για τρεις μήνες, με ένα σακίδιο πλάτης. Είχα αυτή τη “φαγούρα” ότι υπήρχε κάτι εκεί έξω για μένα», ανέφερε. Η 19χρονη  αποκάλυψε, μάλιστα, σε ποια ευρωπαϊκή χώρα ένιωσε απόλυτα ασφαλής και σε ποια «ένιωσε σαν θήραμα», εξηγώντας και το γιατί.

«Αισθάνθηκαν σαν θήραμα»

Μιλώντας στην Daily Mail είπε για την επίσκεψή της στην Αλβανία: «Κάποιος μου άγγιξε τα μαλλιά στο σούπερ μάρκετ και μερικοί με τράβηξαν φωτογραφία. Νομίζω ότι μπορεί να γίνω… στόχος επειδή είμαι ξανθιά, μικρόσωμη και έχω μπλε μάτια», συμπλήρωσε.

«Οι άντρες! Ένιωθα σαν θήραμα. Ακόμη και οι σύζυγοι που κάθονταν με τις γυναίκες τους έσπαγαν τον λαιμό τους για να με κοιτάξουν επίμονα όταν περπατούσα στον δρόμο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

 

Η Νορβηγία ήταν το αντίθετο, καθώς εκεί ένιωθε πιο ασφαλής. «Η Νορβηγία με εξέπληξε με το πόσο ασφαλής ένιωθα. Τη δεύτερη μέρα έβγαλα τις κλειδαριές από την τσάντα μου» περιέγραψε.

«Δεν υπήρξε ένα ζεστό καλωσόρισμα όπως βρήκα στην Ιταλία, αλλά απλώς μια συνολική αίσθηση ασφάλειας», εξήγησε.

Η Ιταλία παίρνει το βραβείο της αγαπημένης της ευρωπαϊκής χώρας. «Το αγαπημένο μου μέρος στην Ευρώπη είναι η ακτή Αμάλφι στην Ιταλία! Βρήκα εξαιρετική τη φιλοξενία, το σέρφινγκ και τις αγροτικές εργασίες εκεί», τόνισε.

Βρήκε κοριούς στην Ελλάδα

Ωστόσο, είχε μια διαφορετική και όχι ευχάριστη ιστορία στα νησιά του Ιονίου, στην Ελλάδα. «Στην Ελλάδα, το hostel μου είχε μολυνθεί από κοριούς. Ένας εφιάλτης! Κοιμήθηκα στην αιώρα μου και έφυγα το επόμενο πρωί. Αυτό προτού καταλάβω ότι είχα χρήματα για ξενοδοχείο».

Η Eve, η οποία έχει επισκεφθεί 11 χώρες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Τρόμσο της Νορβηγίας, στον Αρκτικό Κύκλο, σημειώνει πως τα ταξίδια είναι φθηνότερα απ’ ό,τι πιστεύουν οι άνθρωποι.

Μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού της στη Νορβηγία, η Eve θα επιστρέψει στην Ιταλία, πριν συνεχίσει με το σακίδιό της στην Ευρώπη για έναν μήνα. Αμέσως μετά, θα ταξιδέψει μόνη της στην Ασία.

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!