Χρήστος Μάστορας: Η απάντησή του μετά την απομάκρυνσή του από τη συναυλία της Μαρινέλλας

101

Ο τραγουδιστής τόνισε ότι αντιμετώπισε ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας και ευχαρίστησε την ερμηνεύτρια

Ο Χρήστος Μάστορας απάντησε έπειτα από την απομάκρυνση του από την επερχόμενη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο.

Ο τραγουδιστής ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει στη συναυλία της σπουδαίας ερμηνεύτριας, μαζί με τον Αντώνη Ρέμο. Το πρωί της Τρίτης 24/9, όμως, έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη ότι η Μαρινέλλα έθεσε εκτός τον 37χρονο frontman των «Μελισσών», καθώς δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα τους, την προηγούμενη ημέρα.

Επίσης, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι ο λόγος που δεν κατάφερε να δώσει το «παρών» στην πρόβα, ήταν η ξαφνική αδιαθεσία του Χρήστου Μάστορα. Ο τραγουδιστής προχώρησε σε ανάρτηση λίγες ώρες αργότερα, σχετικά με την είδηση, όπου επιβεβαίωσε ότι είχε πράγματι ένα «ξαφνικό πρόβλημα υγείας» και ευχαρίστησε τη Μαρινέλλα για την ευκαιρία που του έδωσε.

Αναλυτικά, έγραψε: «Είχα τη μεγάλη τιμή η κυρία Μαρινέλλα να με εμπιστευτεί για να εμφανιστώ δίπλα της στο Ωδείου Ηρώδου Αττικού αυτή την Τετάρτη. Δυστυχώς, ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας δεν μου επέτρεψε να παραστώ στη 2η πρόβα, ούτε να εμφανιστώ στη συναυλία. Ευχαριστώ αυτή τη σπουδαία μας φωνή για την εμπιστοσύνη κι εσάς για τα μηνύματά σας. Είμαι σίγουρος ότι όσοι βρεθείτε στο κατάμεστο Ηρώδειο θα ζήσετε μία αξέχαστη μουσική εμπειρία!».

Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα με τον Χρήστο Μάστορα – Τον έθεσε εκτός της συναυλίας της επειδή δεν πήγε στη δεύτερη πρόβα

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, η Μαρινέλλα έθεσε εκτός της συναυλίας της στο Ηρώδειο, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, τον Χρήστο Μάστορα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Μάστορας είχε μια ξαφνική αδιαθεσία, αδυνατώντας να πάει στη δεύτερη πρόβα, με αποτέλεσμα η Μαρινέλλα να δυσαρεστηθεί.

Το συγκεκριμένο θέμα σχολιάστηκε στην εκπομπή «Buongiorno», που επικαλέστηκε το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη. Σύμφωνα με αυτό αλλά και με τις πληροφορίες της Φαίης Σκορδά, αφορμή για την αφαίρεση του τραγουδιστή από τη συναυλία της γνωστής τραγουδίστριας στάθηκε το γεγονός ότι ο frontman των «Μελισσών» δεν παρευρέθηκε στη δεύτερη πρόβα, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Η πληροφορία που μου ήρθε είναι πως ο Χρήστος Μάστορας δεν πήγε στην δεύτερη πρόβα και αυτό ήταν κάτι το οποίο δυσαρέστησε πάρα πολύ την Μαρινέλλα και ανακοίνωσε πως ένας άνθρωπος ο οποίος δεν είναι συνεπής  στις πρόβες για κάτι τόσο σημαντικό, όταν η ίδια είναι -φαντάζομαι- συνεπής στη δουλειά, στο να κάνει πρόβα, δεν μπορεί στο τελικό αποτέλεσμα να είναι στη συναυλία».

Το ρεπορτάζ, ωστόσο, αναφέρει πως μία αδιαθεσία ήταν αυτή που κράτησε τον Χρήστο Μάστορα εκτός των προγραμματισμένων προβών, γεγονός που δυσαρέστησε τη σπουδαία ερμηνεύτρια, η οποία πήρε τη δύσκολη απόφαση να τον απομακρύνει από το πρόγραμμα της ζωντανής εμφάνισης.

Στη συναυλία συμμετέχει, επίσης, ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, θα αναλάβει να καλύψει το κενό που δημιουργείται, ερμηνεύοντας τα τραγούδια που θα τραγουδούσε κανονικά ο τραγουδιστής των «Μελισσών».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!