Έκκληση στους πολίτες προκειμένου να παράσχουν πληροφορίες για το τροχαίο δυστύχημα με θύμα τον πρώην παίκτη του MasterChef, Διονύση Πρώιο, απευθύνει η Ελληνική Αστυνομία.

Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. επιβεβαιώνει το χθεσινό ρεπορτάζ του iEidiseis, σύμφωνα με το οποίο υπάρχουν «κενά» για τις συνθήκες εκτροπής της μοτοσικλέτας του 59χρονου, με την ΕΛ.ΑΣ. να ερευνά το ενδεχόμενο εμπλοκής δεύτερου οχήματος. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένας μάρτυρας, ενώ οι αστυνομικοί δεν έχουν ακόμα εικόνα από κάμερες ασφαλείας. Το δεδομένο που έχουν οι Αρχές είναι ότι η μηχανή του Διονύση Πρώιου εξετράπη της πορείας της παρότι κινείτο σε ευθεία.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει ότι αναζητούνται πληροφορίες για το δυστύχημα:

«Αναζήτηση πληροφοριών σχετικά με θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα μεσημβρινές ώρες της 20-9-2024 επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Την Παρασκευή 20-9-2024 και περί ώρα 14.00΄, επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, στο ύψος της χ/θ 15,000 (προ της εξόδου προς Αττική Οδό) στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, δίκυκλη μοτοσυκλέτα εξετράπη της πορείας της για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και ανετράπη επί του οδοστρώματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού του, ο οποίος διεκομίσθη σε νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη μόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Γ΄ Τμήμα Τροχαίας Β/Α Αττικής στο τηλέφωνο: 2102854400».

Η μηχανή του 59χρονου ανετράπη υπό άγνωστες συνθήκες. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί, οι οποίοι είδαν τον Διονύση Πρώιο να έχει τις αισθήσεις του. Μάλιστα, ο ίδιος τους είπε το όνομά του, ενώ έγινε και αλκοτέστ καθώς φαίνεται ότι η αρχική εικόνα ήταν ότι δεν έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, ήταν διαφορετική και αποκαλύφθηκε όταν διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο Διονύσης Πρώιος είναι πολυτραυματίας και φέρει κακώσεις σε όλο του το σώμα. Περίπου δυόμιση ώρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 59χρονος ήταν ένας έμπειρος οδηγός, φορούσε προστατευτικό κράνος στο κεφάλι, ενώ γνώριζε πολύ καλά τη συγκεκριμένη διαδρομή. Ήδη έχει γίνει παραγγελία για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ η Τροχαία διενεργεί έρευνα καθώς υπάρχουν «κενά» σε σχέση με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η εκτροπή της μοτοσικλέτας. Ο δρόμος δεν δικαιολογεί την απότομη αλλαγή κατεύθυνσης της μοτοσικλέτας και έτσι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής θα ερευνήσουν κατά πόσο μπορεί η εκτροπή να οφείλεται σε εμπλοκή άλλου οχήματος. Για το λόγο αυτό συλλέγουν υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ προσπαθούν παράλληλα να βρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!