Κλέλια Ανδριολάτου: Στη Μύκονο … σερβιτόρα

87

Στη Μύκονο βρέθηκαν η Κλέλια Ανδριολάτου και η Μαρία Καβογιάννη για τη μεγάλη ελληνοαμερικανική παραγωγή που γυρίζεται στο νησί των Ανέμων.

Σύμφωνα με το Mykonos Live TV, σενάριο ακολουθεί την ιστορία μιας οικογένειας από την Μύκονο και προβάλλει, μεταξύ άλλων, τα τρελά πάρτι και τους ξέφρενους ρυθμούς της το καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα τα οποία θα διαρκέσουν έναν μήνα θα πραγματοποιηθούν σε διάσημα beach bar. Ήδη στο νησί γίνονται οντισιόν για την επιλογή βοηθητικών ηθοποιών ενώ στην παραγωγή συμμετέχουν πολλά όμορφα μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τους ξένους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει η παρουσία της Julia Fox. Η Ιταλοαμερικανίδα ηθοποιός έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή της στην ταινία του Netflix, Uncut Gems. Για ένα φεγγάρι ήταν ζευγάρι με τον ράπερ Kayne West ενώ πριν ασχοληθεί με την υποκριτική υπήρξε σχεδιάστρια μόδας και κουνελάκι του Playboy.

Κατά την παραμονή της στην Μύκονο έχει ζητηθεί η παρουσία σωματοφύλακα για την προστατέψει από τους παπαράτσι! Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο Nammos της Ψαρρούς όπου έλαβε χώρα μέρος των γυρισμάτων.

 

 

Όπως θα δεις στα πλάνα η Κλέλια Ανδριολάτου εκτελεί χρέη σερβιτόρας του διάσημου beach bar φορώντας μαύρο μαγιό.

Η άλλη πρωταγωνίστρια Μαρία Καβογιάννη σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων είπε να επισκεφθεί τα Ματογιάννια όπου την κατέγραψε η πανταχού παρούσα κάμερα. Με καλοκαιρινό λουκ απόλαυσε την βόλτα της στα γραφικά σοκάκια μαζί με έναν φίλο της.

Πηγή: Mykonos Live T

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!