Χωρίζουν Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Υπάρχει τρίτο πρόσωπο ετών 25

4649

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνως Μάτσας.

Αιτία του χωρισμού φαίνεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση των δύο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η υπουργός Τουρισμού αποκάλυψε τη σχέση του συζύγου της με το τρίτο πρόσωπο, μία ημέρα πριν το ταξίδι της στην Ιαπωνία.

Φέρεται μάλιστα να είναι ιδιαιτέρα γραμματέας του Μίνωα Μάτσα, ηλικίας 25 ετών, με την οποία είχαν έρθει κοντά τον τελευταίο καιρό.

Η κ. Κεφαλογιάννη άνοιξε το κινητό του συζύγου της, επιβεβαίωσε τις υποψίες που είχε, βλέποντας μηνύματα που είχαν σταλεί από το τρίτο πρόσωπο και ρώτησε τον κ. Μάτσα αν όντως ευσταθούν όλα, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει τη σχέση του και την υπουργό να αποφασίζει να πάρει διαζύγιο, αναθέτοντας στους δικηγόρους τις διαδικασίες.

Επειδή το ταξίδι στην Ιαπωνία δεν μπορούσε προφανώς να αναβληθεί η κ. Κεφαλογιάννη ανέθεσε την υπόθεση στους δικηγόρους ενημερώνοντας και τον κ. Μάτσα για την απόφασή της να χωρίσουν με ένα SMS ενώ αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση του διαζυγίου.

Την ημέρα της συναυλίας στο Ηρώδειο

Το διαζύγιο αναμένεται να εκδοθεί άμεσα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου στη μεγάλη συναυλία που έδωσε ο Μάτσας στο Ηρώδειο, η κ. Κεφαλογιάννη είχε πάει και είχε αποθεώσει τον σύζυγό της. Προφανώς οι σκιές στη σχέση τους δεν είχαν φανεί τότε.

Ο γάμος το 2021

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε παντρευτεί με τον Μίνωα Μάτσα το 2021 ενώ συγκατοικούσαν για αρκετό καιρό.

Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, με κουμπάρα την ξαδέλφη της Ολγας Κεφαλογιάννη, Χρυσή, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη, και της Αγάπης Πολίτη.

Η Κεφαλογιάννη γνωρίστηκε με τον Μίνω Μάτσα, μέσα από κοινές παρέες, εκείνος, ο οποίος ζούσε μέχρι τότε στην Αμερική.

Η υπουργός είχε πει τότε:«Είχα παρακολουθήσει μια παράσταση όπου εκείνος είχε γράψει την μουσική. Όταν μας σύστησαν, θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι  με ρώτησε “με τι ασχολούμαι”. Εξεπλάγην προς στιγμή, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για ένα γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό πάντα κρύβει την δική του ομορφιά. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες, κρύβει ενδιαφέρον».

Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα.

Όλγα Κεφαλογιάννη»

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!