Αύριο Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Μαραθώνιος ορεινού τρεξίματος “Ainos Mountain Marathon”. https://ainosmarathon.com/
Οι 2 μεγάλες διαδρομές ξεκινάνε 7.00 π.μ. και η τρίτη η πιο μικρή 9.30 π.μ. στο Πυργί, στην πλατεία στο Χαράκτι που θα είναι η γραμματεία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

6.00Προετοιμασία

Η γραμματεία θα λειτουργήσει το Σάββατο πριν το αγώνα. Την Κυριακή το πρωί η γραμματεία θα λειτουργεί από τις 6.00 π.μ. μέχρι 15 λεπτά πριν την εκκίνηση. Αναχώρηση αθλητών με πούλμαν της διοργάνωσης για την εκκίνηση του αγώνα Ainos Mountain Marathon 40.5km.

7.00Εκκίνηση Marathon 40.5km

Εκκίνηση του Ainos Mountain Marathon 40.5km από το χωριό Πυργί στην πλατεία της εκκλησίας Αγίων Πάντων του οικισμού Χαράκτι.

7.00Εκκίνηση Half Marathon

Εκκίνηση του Ainos Half Marathon 23.5km από το χωριό Πυργί στην πλατεία της εκκλησίας Αγίων Πάντων του οικισμού Χαράκτι.

08.30Πριν τον Ainos Trail Race

Παραλαβή αθλητών – συμμετεχόντων με πούλμαν της διοργάνωσης του αγώνα προς την αφετηρία του αγώνα Ainos Mountain Marathon 40.5km στις 08:30 από τον Πόρο και 09:00 από το Πυργί ή με ίδια μέσα για όσους το επιθυμούν
09.30Εκκίνηση Trail Race 11km

Εκτιμώμενη εκκίνηση του Ainos Trail Race 11km στην εκκλησία Αγίων Πάντων στο Χαράκτι

16.00Φαγητό

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα προσφέρεται φαγητό δωρεάν για τους αθλητές – συμμετέχοντες στο Πυργί με τη χρήση ειδικής κάρτας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!