Συνοδεία του αδελφού της, Παύλου, η Θεοδώρα Γλύξμπουργκ μετέβη στη Μητρόπολη Αθηνών το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) για τον γάμο της με τον Μάθιου Κουμάρ.

Πολλοί «γαλαζοαίματοι» από όλη την Ευρώπη ταξίδεψαν με προορισμό την Αθήνα, ώστε να παρευρεθούν στον γάμο που πραγματοποιήθηκε μετά από δύο αναβολές.

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου Δωρόθεος, παρουσία στενών συγγενών και φίλων της οικογένειας και του ζεύγους.

Κουμπάροι και παράνυμφοι στο ζευγάρι -μεταξύ άλλων- ήταν ο Παύλος, ο Νικόλαος, o Φίλιππος, η Μαρία-Ολυμπία, ο Αχιλλέας -Ανδρέας και η Arrietta Morales de Grecia, όπως έκανε γνωστό σε ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Λίγο πριν τις 17:00 ξεκίνησαν οι αφίξεις των προσκεκλημένων στη Μητρόπολη, η οποία στολίστηκε όπως επιθυμούσαν η νύφη και ο γαμπρός.

Εξωτερικά είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες άτομα, που περίμεναν για να χειροκροτήσουν.

Η Θεοδώρα και ο δικηγόρος Μάθιου Κουμάρ γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ τα χρόνια που η 41 ετών -σήμερα- νύφη, έπαιρνε μέρος στη σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία». Πριν από 5 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν, κάτι που έγινε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024.

Εικόνες από τον γάμο στη Μητρόπολη Αθηνών:

gamos5_6039e.jpg

gamos6_a05d2.jpggamos1_a41e1.jpggamos2_3d8a4.jpggamos3_6f092.jpggamos4_be661.jpg

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!