ΥΠΕΡΙΩΝ: Θερμές ευχαριστίες για τη χορηγία στη μνήμη του Ευαγγέλου Μαντέλη

96

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: «Ευχαριστήρια Επιστολή»
Αξιότιμοι Κύριοι,

Το Δ.Σ. της Ένωσης Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ», οι ωφελούμενοι του ΚΔΗΦ και της ΣΥΔ και το εκπαιδευτικό -υποστηρικτικό προσωπικό σας ευχαριστούν θερμά που στηρίζετε έμπρακτα το έργο της Ένωσης μέσω της σημαντική σας χορηγίας εις μνήμην του Ευαγγέλου Μαντέλη, που πρόσφατα και αναπάντεχα έφυγε από τη ζωή στα Δαμουλιανάτα.

Η υποστήριξη αυτή μας συγκινεί και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο της φροντίδας των ωφελούμενων στις δύο δομές μας. Η φροντίδα αυτή, όπως ήδη γνωρίζετε, είναι πολύπλευρη και εξειδικευμένη, αλλά χρειάζεται και την αγάπη και την συνεισφορά του κοινωνικού συνόλου για να είναι αποτελεσματική και ολοκληρωμένη.

Συγγενείς και φίλοι του εκλιπόντος διακατεχόμενοι από λύπη για την απώλεια του συγκέντρωσαν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στην μνήμη του το οποίο κατέθεσαν στην Εθνική τράπεζα σε λογαριασμό του «ΥΠΕΡΙΩΝΑ» μέσω του εκπροσώπου τους, τον κ. Θεοφιλάτο Αριστόβουλο.

Σας ευχόμαστε να γεύεστε τους καρπούς της προσφοράς σας και η ζωή σας να είναι πάντοτε γεμάτη χαρά και αγαλλίαση. Κλείνοντας σας στέλνουμε τους θερμούς χαιρετισμούς μας.

Με εκτίμηση,

Για το ΔΣ.,
Η Πρόεδρος,                                                   Η Γενική Γραμματέας
Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου                     Σοφία Λασκούδη

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!