Καλεσμένοι της Jet2Holidays σήμερα στο αεροδρόμιο Κεφαλονιάς για να καταγράψαμε μια εξαιρετική στιγμή για την Jet2Holidays, μια στιγμή που σηματοδοτεί ένα ακόμα ορόσημο για τον αεροπορικό τουρισμό στο νησί μας.

Η Jet2Holidays, παρά τις αντίξοες συνθήκες και τα σενάρια που κυκλοφορούν, κατάφερε φέτος να σημειώσει μια εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 13% συγκριτικά με την περσινή τουριστική σεζόν. Οι αφίξεις φέτος ξεπέρασαν τις προσδοκίες, φτάνοντας πάνω από 50.000 επισκέπτες που ήταν ο στόχος. Ενα αποτέλεσμα που όχι μόνο ενισχύει την οικονομία του νησιού αλλά αποδεικνύει και τη δυναμική της Κεφαλονιάς , εάν…!

Σήμερα, για να τιμήσουν αυτή τη μεγάλη επιτυχία, η Jet2Holidays και ο τουριστικός πράκτορας κ. Θανάσης Καραπέτσας οργάνωσαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή για τους τελευταίους δύο ταξιδιώτες που συμπλήρωσαν τις 50.000 αφίξεις για το 2024.

Το ζευγάρι, που κατέφθασε στο νησί με την τελευταία πτήση, έλαβε ως δώρο ένα εντυπωσιακό μπουκέτο λουλουδιών για την κυρία και ένα καλάθι με εκλεκτά τοπικά προϊόντα για τον κύριο για να τα απολαύσουν μαζί.

 

Επιπλέον, η Ace Travel τους προσέφερε δωρεάν μεταφορά στο ξενοδοχείο τους, ως ένα ακόμα δείγμα φιλοξενίας και αναγνώρισης.

Συγχαρητήρια στην Jet2Holidays για την επίτευξη αυτού του εξαιρετικού στόχου, που όχι μόνο επιβεβαιώνει την επιτυχία της εταιρείας αλλά και ενισχύει την εικόνα της Κεφαλονιάς στον διεθνή τουριστικό χάρτη.

Ευχόμαστε κάθε χρονιά να είναι ακόμα πιο επιτυχημένη, με περισσότερους επισκέπτες και νέες ευκαιρίες ανάπτυξης για το νησί μας. Ευχόμαστε οι άνθρωποι της Jet2Holidays στην Κεφαλονιά και σε όλο τον κόσμο να είναι υγιείς και δημιουργική!

Ακούστε τι είπε ο κ. Καραπέτσας για τα επιτεύγματα της Jet2Holidays στην Κεφαλονιά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!