ΤΡΙΚΑΛΑ: Πρώτη Πράξη νέου προέδρου Δημοτικής Επιχείρησης: Απευθείας ανάθεση στον… εαυτό του

51

H έκτακτη -συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Τρικκαίων αφορούσε την αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε- trikala, ωστόσο έγιναν αποκαλύψεις φωτιά!

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Ηλιάδης κατήγγειλε το νέο πρόεδρο του e-trikala Χριστόφορο Ρόμπο, πέντε μόλις λεπτά μετά την ανακοίνωση του ονόματος του από το Δήμαρχο Νίκο Σακκά, για απευθείας ανάθεση στο πρόσωπό του ύψους 30.000€!

Μάλιστα έφερε στο «φως» απόφαση της Διοίκησης του e-trikala (σ.σ. είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ) .

Η απόφαση αφορά «σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου με τον κ. Ρόμπο Χριστόφορο του Αποστόλου για την υλοποίηση των ενοτήτων …. του προγράμματος “IN2CCAM” με αμοιβή 30.000,00 ευρώ πλέον ΦΠΑ και διάρκεια σύμβασης από 01/01/2024-31/10/2025 με δυνατότητα παράτασης αν παραταθεί το έργο.»

Ο Δημοτικός Σύμβουλος στον οποίο ανατέθηκε το έργο ήταν μέλος του ΔΣ και όχι μόνο συμμετείχε στη συνεδρίαση χωρίς κανένα ενδοιασμό, αλλά αξιολόγησε και ψήφισε κανονικά τον εαυτό του…!

“Δεν μπορεί ο δήμαρχος Τρικκαίων Νίκος Σακκάς να μιλάει για «διαφάνεια παντού» και για «αναγέννηση του e-trikala» όταν ο νέος πρόεδρος του ψήφισε ανάθεση στον εαυτό του και μάλιστα δια περιφοράς” τόνισε εμφατικά ο κ. Ηλιάδης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αναφορές προκάλεσαν αναστάτωση στο Σώμα με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Παναγιώτου να υπενθυμίζει ότι η συζήτηση αφορούσε άλλο θέμα, κάτι που είχε συζητηθεί και στην διαπαραταξιάκη.

Απαντήσεις δεν δόθηκαν με τους Δημοτικούς Συμβούλους της δημοτικής παράταξης «Τρίκαλα, Τόπος να Ζούμε» να αποχωρούν από τη συνεδρίαση και να μην ψηφίζουν την πρόταση της δημοτικής Αρχής για τα νέα πρόσωπα στο Δ.Σ της e- Trikala.

Δείτε τα 2 βίντεο που κατέγραψε το trikalaola.gr

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!