Κύπρος: Ορατοί από Λεμεσό οι πύραυλοι του Ιράν στο Ισραήλ και η αναχαίτιση από Iron Dome

28

 

@sigmalivecom

Ορατοί από Λεμεσό οι πύραυλοι Ιράν και η αναχαίτιση από Iron Dome #sigmalive #sigmalivecom #cyprustiktok #foryou #fy #fyp #viraltiktok #trending #viralvideo #Cyprus #Greece #sigmatv

♬ original sound – Sigmalive

Η νέα επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ ήταν διπλάσια από την επίθεση του Ιράν τον Απρίλιο, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου, Πατ Ράιντερ.

 

 

«Είναι περίπου διπλάσια σε σχέση με τον αριθμό των βαλλιστικών πυραύλων που εκτόξευσαν από την προηγούμενη» είπε, προσθέτοντας ότι «δεν εκτοξεύεις τόσους πολλούς πυραύλους σε έναν στόχο χωρίς την πρόθεση να χτυπήσεις κάτι». «Οπότε απολύτως, όπως και την τελευταία φορά η πρόθεσή τους είναι να προκαλέσουν καταστροφή» δήλωσε ο Ράιντερ.

Η ιρανική επίθεση έγινε με πολύ λιγότερη προειδοποίηση από ένα προηγούμενο μπαράζ τον Απρίλιο, όταν η Τεχεράνη εκτόξευσε περισσότερους από 300 πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στο Ισραήλ σε μια προαναγγελθείσα επίθεση που προκάλεσε περιορισμένες ζημιές – σε αντίποινα για τον βομβαρδισμό της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό, στη Συρία.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!