Ανάπλαση παραλιακής ζώνης στον Κατελειό

 Με αφορμή τις πρόσφατες αυτοψίες που διενεργήθηκαν από την Κτηματική Υπηρεσία στον Κατελειό, ο Δήμαρχος Αργοστολίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Μινέτος, υποδέχθηκαν την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024, στον Δήμο,  επαγγελματίες της περιοχής, προκειμένου να συζητήσουν μαζί τους πιθανές λύσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Ο Δήμαρχος αφού άκουσε τους προβληματισμούς των επαγγελματιών, δήλωσε ότι, ο Δήμος, θα είναι πάντα στο πλευρό τους και ενημέρωσε ότι ήδη έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη της μελέτης ανάπλασης της παραλιακής ζώνης του Κατελειού, η οποία και βρίσκεται στο τελικό στάδιο των αδειοδοτήσεων.

Παράλληλα, τόνισε πως θα εξετασθούν όλες οι δυνατότητες που δίνει η κείμενη νομοθεσία  για την νομιμοποίηση των κατασκευών, εφόσον βέβαια αυτό είναι δυνατόν, διευκρινίζοντας πως υπάρχουν κενά στις διαδικασίες.

Κλείνοντας, ο Αντιδήμαρχος κ. Μινέτος, επεσήμανε ότι η ανάπλαση αυτή θα βελτιώσει και θα αναβαθμίσει την αισθητική της περιοχής.

Στην συνάντηση συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου κα Ιωάννα – Διονυσία Μαρκέτου και ο πρόεδρος της Κοινότητας Μαρκοπούλου κ. Νίκος Ανδρεάτος.

 Από το Γραφείο Δημάρχου

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!