Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά στις “αιχμές” του Γιώργου Λιάγκα: «Δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία και να σκάω μπαλόνια…»

67

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε μια και καλή τις σχέσεις τους

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απασχολεί τον τελευταίο καιρό τα Μέσα, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής «The Roadshow». Παράλληλα, διατηρεί και την βραδινή εκπομπή στο κανάλι του ΑΝΤ1, και την ραδιοφωνική του εκπομπή.

Το γεγονός ότι ο ψυχαγωγός και παρουσιαστής έχει σύνολο τρείς παράλληλες εκπομπές, έχει φέρει διάφορες αντιδράσεις από τους συνάδελφους του (δείτε εδώ το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις τρεις εκπομπές). Μάλιστα, πριν από κάποιες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφερθεί στον ψυχαγωγό στο πλαίσιο του θέματος με τις εκπομπές ψυχαγωγίας και είπε χαρακτηριστικά τη φράση: «Δεν μπορεί να κάνει ψυχαγωγία και να σκάει μπαλόνια». Οι δυο τους έχουν ξαναπασχολήσει τα Μέσα στο παρελθόν, με την σχέση τους ανά διαστήματα να κλονίζεται (δείτε εδώ αναλυτικά την κόντρα τους στο παρελθόν).

Η απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου λοιπόν, χθες, 01/10, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της βραδικής εκπομπής του «The 2Night Show», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, και απάντησε στην αναφορά του παρουσιαστή ως εξής: «Για μένα είναι σαν να είναι η πρώτη χρονιά στο βραδινό, το αγαπάω πολύ. Με ρωτάνε όλοι: πώς τα προλαβαίνεις να κάνεις τρεις εκπομπές; Το «The Road Show» τελειώνει, είναι για λίγα επεισόδια. Για μένα η ψυχαγωγία λείπει πάρα πολύ από την τηλεόραση».

«Κάποια στιγμή είχε πει και ο Γιώργος (Λιάγκας) κάτι για μένα, ότι δεν μπορώ να κάνω ψυχαγωγία και να σκάω μπαλόνια… δεν θα μπω σε μία τέτοια αντιπαράθεση, γιατί δεν πιστεύω ότι το είπε κακοπροαίρετα. Πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που μπορεί να κάνει. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η ψυχαγωγία. Δεν είμαι δημοσιογράφος, δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση».

«Εννοείται ότι πρέπει να υπάρχουν εκπομπές ενημέρωσης αλλά εδώ παραέγινε το κακό. Ακόμα και ψυχαγωγικές εκπομπές έγιναν ενημερωτικές. Αυτό ήταν το ζήτημα μου και όχι το γιατί υπάρχουν ενημερωτικές εκπομπές. Χάσαμε το γέλιο».

«Όσες φορές έχω πάει να δω τον Μάρκο Σεφερλή στο Δελφινάριο, δεν έχω νιώσει άσχημα. Καθένας θα αποφασίσει τι θέλει και τι δεν θέλει να δει. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε τόσο πολύ»

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθαρίζει τη σχέση μεταξύ τους
Εχθές λοιπόν, 01/10, ο παρουσιαστής του “Πρωινού” του ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε στην εκπομπή του τις πραγματικές σχέσεις μεταξύ των δύο. Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ τους και δεν επιθυμούσε τα σχόλια του να αποτελέσουν αιχμή για κανέναν, καθώς αναφερόταν στον ίδιο, και όχι στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, είπε: «Επειδή αναφέρθηκε προσωπικά σε εμένα, θέλω να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα. Το έχω πει πάρα πολλές φορές, άντε να το ξαναπώ ακόμα μία. Έχουν συνηθίσει οι καλοί συνάδελφοι να μένουν σε αυτό που τους φαντάζει κακό και να το μεταφέρουν σε άλλον σαν κακή πληροφορία, ώστε εκείνος να πει κάτι κακό για σένα και να δημιουργήσουν μία κόντρα που δεν υπάρχει!».

«Θέλω να σας πω ότι οσάκις βρίσκομαι με τον Γρηγόρη εδώ στον ΑΝΤ1, καθόμαστε και μιλάμε. Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Δεν είμαστε από τους ανθρώπους που θα δει ο ένας τον άλλο και θα γυρίσει το κεφάλι. Μιλάμε κανονικά και κάνουμε και πλάκα!».

«Θεωρώ τον Γρηγόρη έναν από τους καλύτερους Έλληνες παρουσιαστές. Έχει μία λαϊκότητα, θετικό είναι. Έχει αυθεντικότητα και αμεσότητα που σπάνια την βρίσκεις στους ανθρώπους και σπάει το γυαλί. Γίνεται ένα με αυτόν που βλέπει από το σπίτι. Είναι εξαιρετικός παρουσιαστής. Όταν είπα αυτό το περιβόητο «δεν μπορώ να σπάω μπαλόνια» το είπα για εμένα, δεν ήταν αιχμή για κανέναν!»

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!