Λουκία Πιστιόλα: «Έπαθα Πάρκινσον μία βδομάδα μετά από το εμβόλιο του Covid»

110

“Από αεικίνητη έγινα μια ανάπηρη γυναίκα”

Η Λουκία Πιστιόλα προχώρησε σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας σπάνιας τηλεοπτικής συνέντευξης στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η αγαπημένη ηθοποιός, την οποία απολαύσαμε πρόσφατα μέσα από τη σειρά «Ψυχοκόρες», αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι πάσχει από Πάρκινσον, σημειώνοντας ότι τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν μόλις μία εβδομάδα μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορονοϊό.

Τι αποκάλυψε η Λουκία Πιστιόλα
«Οι Ψυχοκόρες με ταλαιπώρησαν αρκετά, όμως ήταν ο ίδιος μου ο εαυτός που με ταλαιπώρησε. Έχει αρχίσει λίγο η δυσαρθρία και, επειδή είμαι τελειομανής, αυτό με εκνευρίζει πολύ. Το Πάρκινσον ξεκίνησε μόλις μία βδομάδα μετά το εμβόλιο του Covid. Από εκεί που ήμουν αεικίνητη, ξαφνικά έγινα μια ανάπηρη γυναίκα», αποκάλυψε η Λουκία Πιστιόλα.

Η ηθοποιός συνέχισε, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν φταίει το εμβόλιο – κανένας γιατρός δεν το επιβεβαιώνει – ή αν ήταν ο ίδιος ο Covid. Το σοκ ήταν μεγάλο, όπως καταλαβαίνεις».

Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά: «Δεν έχω ευστάθεια, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω, να γράψω, να μαγειρέψω. Δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το θέατρο απαιτεί να είσαι στο 100% της αντίληψης, της συγκέντρωσης και της κίνησής σου. Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου παράσταση».

Η Λουκία Πιστιόλα κατέληξε λέγοντας: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πέφτουν οι δυνάμεις σου και εσύ να λες: “Όχι, εγώ θα πεθάνω στο σανίδι”. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό και τους συναδέλφους σου. Είχα τρομερό άγχος αν θα θυμάμαι τα λόγια μου – εγώ, που κορόιδευα αυτούς που τα ξεχνούσαν. Και τώρα βρέθηκα εγώ σε αυτή την κατάσταση».

Η Λουκία Πιστιόλα ζει στην Κυψέλη, στο σπίτι της πρώην δημοσιογράφου Κικής Σεγδίτσα που έχει φύγει από την ζωή, και που ήταν καρδιακή της φίλη. Νιώθει ευτυχισμένη όπως έχει πει που ζει με την ανάσα της και την παρουσία της στο σπίτι. Η ηθοποιός έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Υπήρξε παντρεμένη με τον Σπύρο Λιάτσο, προσωπικό πιλότο του Ανδρέα Παπανδρέου, που έφυγε από την ζωή το 2021, αδερφό του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!