Ανδρέας Φουστάνος: «Οι γυναίκες ερχόντουσαν εύκολα» – Το παρελθόν του πρώην συζύγου της Νατάσας Θεοδωρίδου και η νέα του σχέση

45

Ο Ανδρέας Φουστάνος, πρώην σύζυγος της Νατάσας Θεοδωρίδου, το πρωί της Πέμπτης 3 Οκτωβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, και παραχώρησε μία πολύ ιδιαίτερη συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά, κατά την οποία μίλησε για το επάγγελμά του, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Το ότι “ο Φουστάνος δεν χειρουργεί πια” το λένε από τότε που ξεκίνησα. Είμαι αφοσιωμένος από την πρώτη στιγμή. Ξεκίνησα το ’86 και 4 μήνες αφού ξεκίνησα είχα χειρουργήσει την Μαργαρίτα Παπανδρέου και έγινε χαμός παντού. Αυτό ή το ξεπερνάς ή τρελαίνεσαι», είπε χαρακτηριστικά για τη δουλειά του και όσα γράφονται για εκείνον εξαιτίας αυτής.

Όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, αποκάλυψε: «Οι γυναίκες ήταν πάντα στη ζωή μου και επαγγελματικά και μη. Έτυχε το “πολλές”. Η διαφορά ηλικίας είναι μία φιλοσοφία. Μου αρέσει να κάνω παρέα με πιο νέους ανθρώπους. Στην πλειονότητα η ηλικία επηρεάζει και λίγοι άνθρωποι μπορούν να ξεπεράσουν αυτά τα εμπόδια της ηλικίας όταν μεγαλώνουν. Ειδικά οι γυναίκες. Βαριούνται γρήγορα. Αν δύο άνθρωποι παντρευτούν συνομήλικοι. Ο άντρας παραμένει δραστήριος, αλλά η γυναίκα…».

Τότε η παρουσιάστρια παρενέβη και επισήμανε με τη σειρά της για τις σχέσεις των ανδρών με μικρότερες γυναίκες: «Εγώ θεωρώ ότι έχει να κάνει με μία ανασφάλεια των ανδρών».

Με εκείνον να διαφωνεί και να λέει: «Οι γυναίκες τους κάνουν να νιώθουν νέοι. Αν μπορούσε να με παρακολουθήσει θα μπορούσα να είμαι με μία νέα γυναίκα. Η ομορφιά είναι κάτι πολύ υποκειμενικό, πιο πολύ με νοιάζει να είναι δραστήρια.

Δουλεύω στους ίδιους ρυθμούς 46 χρόνια. Δεν έχω σταματήσει. Αυτό που κάνω μου αρέσει. Μου αρέσει και η διασκέδαση. Έχω υπάρξει με γυναίκες που μου λένε “δεν σε αντέχω”. Μπορεί να έχω γυρίσει από δουλειά και στα καλά καθούμενα να τους πω να βγούμε» – δείτε εδώ το σπίτι του.

Και κατέληξε για τα προσωπικά του εξηγώντας πως δεν είναι μόνος αυτό το διάστημα: «Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ καμάκι! Μία φορά έχω διεκδικήσει. Δεν θέλω να μοιραστώ την ιστορία. Οι γυναίκες ερχόντουσαν εύκολα. Είναι παράξενο; Τώρα είμαι ερωτευμένος. Έχω υπάρξει μόνος μου, υπάρχουν και αυτά τα διαστήματα. Δεν μου αρέσει να τα συζητάω τώρα. Μου αρέσει να ζω μόνος μου, αλλά και σε σχέση να είμαι μόνος μου ζω. Μαγειρεύω, φτιάχνω τα πάντα, δεν χρειάζομαι κάποιον να με βοηθήσει»

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!