Αναστασία Γιάμαλη: Αποστομωτικό το σχόλιό της για τη Ματούλα Ζαμάνη – «Έβγαλε την μπλούζα της και…»

294

«Μιλώ έντονα, εκφράζομαι και δεν…»

Στην εκπομπή Buongiorno μίλησε η Αναστασία Γιάμαλη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την επερχόμενη συναυλία για τα Τέμπη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η δημοσιογράφος σχολίασε επίσης το κύμα αρνητικών αντιδράσεων με το οποίο βρέθηκε αντιμέτωπη η Ματούλα Ζαμάνη, όταν σε συναυλία της στο θέατρο Βράχων έβγαλε την μπλούζα της και την πέταξε στο κοινό.

Τι είπε η Αναστασία Γιάμαλη για την Ματούλα Ζαμάνη
«Όλα τα σώματα είναι αποδεκτά, και πρέπει να αφήνουμε τον κάθε άνθρωπο να εκφράζεται όπως νιώθει. Εδώ, νομίζω, έχουμε μια κλασική περίπτωση σεξισμού. Η Ματούλα πέταξε την μπλούζα της στη σκηνή, όπως έχουν κάνει από τον Mick Jagger μέχρι τον Σάκη Ρουβά. Δεν καταλαβαίνω γιατί το συζητάμε. Η πατριαρχία και ο σεξισμός δεν κάνουν χάρη σε καμία γυναίκα», είπε η Αναστασία Γιάμαλη.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Δεν μίλησα μαζί της γιατί από προσωπική εμπειρία κατανοώ πώς κάτι μπορεί να διογκωθεί χωρίς λόγο. Σε μια συναυλία της έβγαλε την μπλούζα της – και λοιπόν;».

Όσον αφορά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η ίδια για την εμφάνισή της στην πρεμιέρα της εκπομπής της, η Γιάμαλη σχολίασε: «Άλλαξα χτένισμα το Σάββατο, και προφανώς κάποιοι στο διαδίκτυο ενοχλήθηκαν επειδή ήταν όλα τραβηγμένα πίσω. Αυτό, όμως, δεν έχει καμία σημασία. Αυτή είναι η καθημερινότητα κάθε γυναίκας, είτε ακολουθεί τα πρότυπα της mainstream ομορφιάς είτε όχι, όπως η Ματούλα Ζαμάνη. Αυτή είναι η πραγματικότητα του σεξισμού και της πατριαρχίας».

Τέλος, τόνισε: «Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν εκατομμύρια κακές γκριμάτσες μου κατά τη διάρκεια της εκπομπής. Μιλώ έντονα, εκφράζομαι και δεν υποτάσσομαι σε αυτό που λέμε “αστυνομία του τόνου μας”, επειδή οι γυναίκες υποτίθεται ότι πρέπει να μιλάμε με ήπιο τρόπο. Όχι».

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!