Συγκίνηση και θλίψη στις ΗΠΑ: Ζευγάρι πέθανε αγκαλιασμένο στον τυφώνα Helene

37
Τραγικός θάνατος των δύο ηλικιωμένων από δέντρο που έπεσε στην κρεβατοκάμαρά τους.
Καθώς ο τυφώνας Helene σάρωνε τις ΗΠΑ και ο άνεμος έξω λυσσομανούσε, ξηλώνοντας τα πάντα στο πέρασμά του, ο Τζον Σάβατζ πήγε στην κρεβατοκάμαρα των παππούδων του για να βεβαιωθεί ότι ήταν καλά.
«Ακούσαμε ένα θόρυβο και θυμάμαι ότι πήγα και τους έλεγξα», είπε ο 22χρονος για τους παππούδες του -τη Μάρσια 74 ετών και τον Τζέρι 78 ετών- που ήταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. «Ηταν και οι δύο καλά, ο σκύλος ήταν καλά», περιγράφει.
Αλλά λίγο αργότερα, ο Σαβατζ και ο πατέρας του άκουσαν ένα «μπαμ» – τον ήχο ενός μεγάλου δένδρου στην αυλή του σπιτιού τους στη Νότια Καρολίνα, που έπεσε πάνω στην κρεβατοκάμαρα του παππού και της γιαγιάς του και τους σκότωσε. «Το μόνο που μπορούσες να δεις ήταν το ταβάνι και το δέντρο», είπε.
Ο νεαρός λέει ότι οι παππούδες του βρέθηκαν αγκαλιά στο κρεβάτι, προσθέτοντας ότι η οικογένεια πιστεύει ότι ήταν σχέδιο του Θεού να τους πάρει μαζί, αντί να υποφέρει ο ένας χωρίς τον άλλο. «Ο παππούς μου προφανώς άκουσε το δέντρο να ξεριζώνεται από πριν και προσπάθησε να προστατεύσει τη γιαγιά μου», προσθέτει.
Πρόκειται για δύο ακόμη θύματα στη μακάβρια λίστα με περισσότερους από 150 ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους σε μια από τις πιο θανατηφόρες καταιγίδες στην ιστορία των ΗΠΑ. Στους νεκρούς περιλαμβάνονται δύο πυροσβέστες που σκοτώθηκαν όταν ένα δέντρο έπεσε στο υπηρεσιακό τους όχημα.
Σύμφωνα με έρανο στο GoFundMe για τα έξοδα της κηδείας τους, οι δύο ηλικιωμένοι που πέθαναν αγκαλιά αφήνουν πίσω τον γιο και την κόρη τους, μαζί με τέσσερα εγγόνια και επτά δισέγγονα.
Οι δυο τους ήταν από έφηβοι μαζί και παντρεμένοι για περισσότερα από 50 χρόνια. «Αγαπούσαν ο ένας τον άλλον μέχρι την ημέρα του θανάτου τους», είπε ο Τζον Σάβατζ.
Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!