Η Kim Kardashian υποστηρίζει ότι οι αδελφοί Menendez πρέπει να ελευθερωθούν

29

Η Kim Kardashian έχει δείξει την υποστήριξή της στους αδελφούς Menendez – τα πιο πρόσφατα θέματα της σειράς “Monsters” του Ryan Murphy – καθώς ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες ανακοίνωσε ότι το γραφείο εξετάζει την υπόθεση πάνω από 20 χρόνια αργότερα.

Σε ένα προσωπικό δοκίμιο που δημοσιεύθηκε από το NBC News την Πέμπτη, η ιδρυτής των Skims υποστήριξε εκ μέρους των Erik και Lyle Menendez, λέγοντας ότι πιστεύει ότι τα αδέρφια «δεν είναι τέρατα» και ελπίζει ότι «οι ισόβιες ποινές τους θα επανεξεταστούν».

Στην επιστολή της, η Kardashian, η οποία πέρασε το «baby bar» το 2021, είπε ότι πιστεύει ότι τα αδέρφια «καταδικάστηκαν πριν καν αρχίσει η δίκη (τους)» λόγω της προσοχής των μέσων ενημέρωσης γύρω από το έγκλημα.

Η Kim Kardashian μοιράστηκε την υποστήριξή της στον Erik και τον Lyle Menendez σε ένα προσωπικό δοκίμιο που δημοσίευσε το NBC News την Πέμπτη. AFP μέσω Getty Images
Η σταρ του ριάλιτι ισχυρίστηκε ότι τα αδέρφια «δεν είναι τέρατα» στην επιστολή της, υποστηρίζοντας ότι οι ισόβιες κάθειρές τους «να επανεξεταστούν». ASSOCIATED PRESS

Ο Erik και ο Lyle καταδικάστηκαν το 1996 για τους φόνους των γονιών τους, Kitty και Jose Menendez, το 1989 στο σπίτι τους στο Beverly Hills της Καλιφόρνια. Καταδικάστηκαν σε ισόβια χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης μετά από δύο δίκες. Τα αδέρφια ήταν 19 και 21 την εποχή των δολοφονιών.

«Η περίπτωση του Έρικ και του Λάιλ έγινε ψυχαγωγία για το έθνος, τα βάσανά τους και οι ιστορίες κακοποίησης γελοιοποιήθηκαν στα σκετς στο «Saturday Night Live»», έγραψε η Καρντάσιαν, σημειώνοντας ότι ένιωθε ότι τα αδέρφια διέπραξαν το έγκλημα για αυτοάμυνα μετά από «χρόνια κακοποίησης. και ένας πραγματικός φόβος για τη ζωή τους».

«Τα μέσα ενημέρωσης μετέτρεψαν τα αδέρφια σε τέρατα και εντυπωσίασαν τα μάτια – δύο αλαζονικά, πλούσια παιδιά από το Μπέβερλι Χιλς που σκότωσαν τους γονείς τους από απληστία. Δεν υπήρχε χώρος για ενσυναίσθηση, πόσο μάλλον για συμπάθεια».

Ο Erik και ο Lyle καταδικάστηκαν και καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης το 1996 για τους φόνους των γονιών τους, Jose και Kitty Menendez. AFP μέσω Getty Images
«Τα μέσα ενημέρωσης μετέτρεψαν τα αδέρφια σε τέρατα και εντυπωσιασμούς – δύο αλαζονικά, πλούσια παιδιά από το Μπέβερλι Χιλς που σκότωσαν τους γονείς τους από απληστία», έγραψε η Καρντάσιαν. AFP μέσω Getty Images

Συνέχισε περιγράφοντας τον Έρικ και τον Λάιλ ως «ευγενικούς, έξυπνους και τίμιους άντρες», καθώς υποστήριξε ότι ο ισχυρισμός των αδερφών για σεξουαλική κακοποίηση από τους γονείς τους θα είχε ληφθεί πιο σοβαρά εάν ήταν κορίτσια από τότε που «η δημόσια ευαισθητοποίηση το τραύμα της σεξουαλικής κακοποίησης των ανδρών ήταν ελάχιστο (εκείνη την εποχή).

«Στη φυλακή, και οι δύο έχουν υποδειγματικά πειθαρχικά αρχεία», συνέχισε, σημειώνοντας τα πολλαπλά πτυχία τους και τη δουλειά τους ως φροντιστές.

«Το οφείλουμε σε εκείνα τα μικρά αγόρια που έχασαν την παιδική τους ηλικία, που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ακουστούν, να βοηθηθούν ή να σωθούν».

Η Kardashian συνέχισε περιγράφοντας τα αδέρφια ως «ευγενικούς, έξυπνους και έντιμους άνδρες». Sygma μέσω Getty Images
«Το οφείλουμε σε εκείνα τα μικρά αγόρια που έχασαν την παιδική τους ηλικία, που δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να ακουστούν, να βοηθηθούν ή να σωθούν», κατέληξε. CDCR/MEGA

«Δεν πιστεύω ότι το να περάσουν ολόκληρη τη φυσική τους ζωή στη φυλακή ήταν η σωστή τιμωρία για αυτήν την περίπλοκη υπόθεση», πρόσθεσε η Καρντάσιαν, σημειώνοντας ότι πιστεύει ότι το αποτέλεσμα των δοκιμών τους θα ήταν «δραματικά διαφορετικό» αν δικάζονταν σήμερα.

Ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η δίκη των αδελφών θα επανεξεταστεί, λέγοντας ότι το γραφείο έχει «ηθική και ηθική υποχρέωση να επανεξετάσει όσα μας παρουσιάζονται».

Αν και ο Γκασκόν δεν μοιράστηκε ποια μέρη της υπόθεσης θα ήταν υπό εξέταση, σύμφωνα με τους New York Times, τα σχόλιά του υπονοούσαν ότι το γραφείο θα εξετάσει τους ισχυρισμούς σεξουαλικής κακοποίησης.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε επηρεάζεται από οποιοδήποτε από τα ζητήματα που εγείρονται σε αυτήν την ιστορία, καλέστε τη γραμμή επικοινωνίας για σεξουαλική επίθεση στο 1-800-330-0226.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!