Άντρας απαιτεί από τη σύζυγό του λίστα με τις δουλειές του σπιτιού – «Δεν μπορώ να μαντεύω τι θέλει»

48

Τι απάντησαν οι χρήστες του Χ που διάβασαν τον προβληματισμό του.

Ένας γάμος σημαίνει πως δύο άτομα λειτουργούν ως ομάδα, εξισορροπώντας τις ευθύνες. Έτσι, μπορεί αρκετοί άντρες να πιστεύουν ότι γίνονται ευγενικοί και χρήσιμοι όταν ρωτούν τις συζύγους τους πώς μπορούν να βοηθήσουν στο σπίτι, αλλά αυτό που εκείνες θέλουν πραγματικά να δουν είναι τον σύζυγό τους να παίρνει πρωτοβουλίες, χωρίς να του το ζητήσουν.

Ένας άντρας διαφωνεί, ωστόσο. Ισχυρίζεται ότι αν οι γυναίκες θέλουν οι άνδρες να βοηθούν, θα πρέπει να τους κάνουν λίστες με συγκεκριμένες δουλειές του σπιτιού. Μάλιστα, έκανε γνωστό τον προβληματισμό του μέσω X (πρώην Twitter) υποστηρίζοντας ότι οι άντρες σύζυγοι θα πρέπει να απαιτούν από τις γυναίκες τους λίστες με τις δουλειές του σπιτιού, καθώς δεν μπορούν να μαντεύουν κάθε φορά τι χρειάζεται.

Ο Tyler Todt, είναι σύζυγος και πατέρας και μοιράζεται στα social media συμβουλές γυμναστικής. Πρόσφατα με μια ανάρτηση στο X έδωσε μια «συμβουλή προς τις γυναίκες».

«Οι περισσότεροι από εμάς τους άνδρες θέλουμε πραγματικά να βοηθήσουμε, αλλά δεν ξέρουμε πώς», έγραψε. «Δώστε μας λίστες! Δώστε μας λίστα με τις εβδομαδιαίες δουλειές που πρέπει να κάνουμε για να σας ξεκουράζουμε και να βοηθάμε στο σπίτι. Μας αρέσει αυτό. Παιδιά, ρωτήστε την τι μπορώ να κάνω για να σε βοηθήσω σήμερα; Το κλειδί είναι η σταθερή επικοινωνία γύρω από αυτό. Δεν μπορούμε να διαβάσουμε τα μυαλά σας»

 

Εικάζουμε ότι ο συγκεκριμένος άντρας προσπάθησε να δώσει μία λύση στο αρκετά συνηθισμένο θέμα μεταξύ των ζευγαριών, που είναι η κατανομή των ευθυνών του σπιτιού. Πολλές γυναίκες στα σχόλια της ανάρτησής του, ωστόσο, θεώρησαν ότι η προσέγγισή του ήταν εκτός πραγματικότητας. Υποστήριξαν ότι δεν θα έπρεπε να είναι υπεύθυνες για την επιμέλεια λιστών για τους συζύγους . Εκείνοι θα έπρεπε να είναι ικανοί να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και να αντιλαμβάνονται τι μπορεί να χρειάζεται ένα νοικοκυριό και μια οικογένεια – άλλωστε, όπως έγραψαν αρκετές, «στον ίδιο χώρο ζούμε».

«Εκτός αν είστε τυφλοί και δεν μπορείτε να δείτε τι πρέπει να γίνει, κανείς δεν θα πρέπει να σας λέει τι να κάνετε», σχολίασε μια γυναίκα κάτω από την ανάρτησή του.

«Οι άνδρες θα έπρεπε να έχουν μάθει αυτές τις πληροφορίες στην παιδική τους ηλικία», υποστήριξε μια άλλη. «Δεν χρειάζεται να διαβάζουν το μυαλό της γυναίκας τους. Πρέπει να χρησιμοποιούν το δικό τους», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!