Aναγκαστική προσγείωση στο «Ελ. Βενιζέλος» λόγω μεθυσμένου επιβάτη (βίντεο)

61

Αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από την Αττάλεια της Τουρκίας προς Λονδίνο, καθώς ένας ημίγυμνος άνδρας έκανε φασαρία μέσα στο αεροσκάφος, αναγκάζοντας τον πιλότο να πραγματοποιήσει έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βίντεο που ανάρτησε ένας άνδρας στο TikTok, δείχνει έναν μεθυσμένο επιβάτη να διαπληκτίζεται με το πλήρωμα και άλλους που επέβαιναν στο αεροπλάνο.

Μέλη του πληρώματος, όπως και ένας άλλος άντρας, φαίνεται πως προσπάθησαν να χαμηλώσουν τους τόνους, την ίδια ώρα που ακούγονταν φωνές διαμαρτυρίας από τον υπόλοιπο κόσμο, για την αναστάτωση.

@flashman1986 Flying back to Gatwick from Antalya, Plane gets diverted to Athens because of the topless guy. The other guy gets involved and ends up getting booted off as well 🤣 BIG SHOUT OUT TO THE FLIGHT ATTENDANTS WHO DID AMAZING @easyJet #Eventful #Athens #Antalya #Gatwick #Diverted #britsabroad #Flightclub #Fightclub #fyp ♬ original sound – FlashMan86

Ανακοίνωση της EasyJet για το περιστατικό

«Η πτήση EZY8558 από την Αττάλεια στο Λονδίνο Gatwick την 1η Οκτωβρίου εξετράπη προς την Αθήνα και κλήθηκε η αστυνομία μετά την προσγείωση λόγω δύο επιβατών που συμπεριφέρθηκαν ενοχλητικά στο αεροσκάφος.

Το πλήρωμα καμπίνας της easyJet είναι εκπαιδευμένο να αξιολογεί όλες τις καταστάσεις και να ενεργεί γρήγορα και κατάλληλα για να διασφαλίσει ότι η ασφάλεια της πτήσης και των άλλων επιβατών δεν τίθεται σε κίνδυνο ανά πάσα στιγμή.

Ενώ τέτοια περιστατικά είναι σπάνια, τα λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη και δεν ανεχόμαστε ενοχλητική συμπεριφορά στο πλοίο.

Η ασφάλεια και η ευημερία των επιβατών και του πληρώματος είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητα της easyJet.»

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!