Γράφει Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι. Μια ευχή και μια κατάρα μαζί. Ναι, ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ και είναι αρκετές οι φορές που αντί για αυτό, επέλεξες να φορέσεις κάτι πιο χαμηλόμεσο ή κάτι πιο φαρδύ. Ας μιλήσουμε όμως εδώ για εκείνες τις φορές που θέλεις να το φορέσεις, αισθάνεσαι άνετα μέσα σε αυτό και χρειάζεσαι λίγη έμπνευση για το πώς να το συνδυάσεις αυτό το φθινόπωρο για να πας στο γραφείο σου.

Το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι λοιπόν πλέον θεωρείται ένα κομμάτι της ντουλάπας μας που ήρθε για να μείνει. Είναι διαχρονικό, αλλά έχει τις στιγμές του στη μόδα. Δηλαδή ακόμα και στα 00’s, όπου μεσουρανούσε το χαμηλοκάβαλο τζιν, όσες γυναίκες προτιμούσαν το διαχρονικό κομψό ντύσιμο, τα τιμούσαν. Μπορούμε να τα βρούμε σε αρκετές γραμμές όπως καμπάνα, ίσιο, wide-leg ή boot-cut.

Αν επιτρέπει το dress code της εργασίας σου το τζιν παντελόνι, το ψηλόμεσο είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Είναι κομψό, κλασικό και δημιουργεί πολύ θηλυκές γραμμές στο σώμα. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 σύνολα για εσένα που θέλεις να το φορέσεις στο γραφείο και ψάχνεις μερικές ιδέες για το πώς να το κάνεις πιο office appropriate. Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και κράτα σημειώσεις!

5 τρόποι να φορέσεις το ψηλόμεσο τζιν παντελόνι σου στο γραφείο αυτό το φθινόπωρο:

1. T-shirt – Blazer – Μπαλαρίνες – Oversized τσάντα

2. Cardigan – Bra-top – Slingbacks

3. Κοντή καπαρντίνα -Bra-top – Loafers – Τσάντα χειρός

4. Πουκάμισο – Jacket – Μποτάκια – Oversized τσάντα

5. Oversized πλεκτό – T-shirt – Μυτερές μπότες – Baguette τσάντα

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!