Στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση θρυλική Ελληνίδα τραγουδίστρια

118

Στο νοσοκομείο, δυστυχώς, βρίσκεται για ακόμα μια φορά η θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ. Η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια οδηγήθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική στο κέντρο της Αθήνας έπειτα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη περίπου στις 2 τη νύχτα. Δυστυχώς αντιμετωπίζει μια σειρά προβλημάτων υγείας, ενώ τα τελευταία χρόνια, όπως έχει εξομολογηθεί και η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, αδυνατεί να αναγνωρίσει ακόμα και τα οικεία της πρόσωπα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η Καίτη Γκρέυ έκλεισε πρόσφατα τα 100 (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι που της οργάνωσαν). Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος της Espresso, Νίκος Νικόλιζας, ο οποίος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», αποκάλυψε πως η τραγουδίστρια νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση και πως δεν έχει τις αισθήσεις.

«Θέλω να ζήσει πολλά χρόνια ακόμα» έχει δηλώσει η Αγγελική Ηλιάδη για την γνωστή τραγουδίστρια
Μπορεί οι σχέσεις τους μέσα στα χρόνια να μην ήταν πάντα οι καλύτερες, ωστόσο η Αγγελική Ηλιάδη και η Καίτη Γκρέυ έχουν αφήσει τις δυσκολίες πίσω τους. Χαρακτηριστικό είναι πως, σε πρόσφατη Γιορτή για τον Απόδημο Ελληνισμό στα Μακρίσια της Αρχαίας Ολυμπίας, η τραγουδίστρια δεν άντεξε όταν άρχισε να τραγουδάει την τεράστια επιτυχία της γιαγιάς της, το «Βουνό».

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!