Οδυσσέας Σταμούλης: «Για τον πιτσιρικάκο μου δεν…» – Σε δύσκολη θέση στο Buongiorno σε ερώτηση για τον χαμό του γιου του

184

«Σας παρακαλώ παιδιά…»

Ο Οδυσσέας Σταμούλης το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του MEGA, Buongiorno, όπου μίλησε για την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί. Δεν θα μπορούσε, ωστόσο, η Φαίη Σκορδά να μην τον ρωτήσει και για την απώλεια του γιου του, ο οποίος “έφυγε” στα 11 του, ενώ κολυμπούσε σε παραλία στην Ικαρία – δείτε εδώ τι έδειξε τελικά η αυτοψία.

Η σπαρακτική αναφορά του Οδυσσέα Σταμούλη στον γιο του
«Σου ζητώ συγγνώμη αν σε έφερα σε δύσκολη θέση, σου λέω “όλα καλά;”», του είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια για την συζήτηση που είχαν πριν βγουν στον αέρα, με τον ίδιο να απαντά:

«Προσπαθώ. Είμαι καλά όσο μπορώ. Δεν είναι πάντα εύκολο. άσε να λέμε για τις κωμωδίες… Ο άνθρωπος έχει μία ικανότητα να ζει μέχρι να πεθάνει. Μιας που μου έδωσε την ευκαιρία ήθελα να πω δυο λόγια πάνω σε αυτό το θέμα. Για τον πιτσιρικάκο μου δεν θέλω να μιλάω γιατί μου φαίνεται άδικο για άλλα παιδιά των οποίων οι γονείς δεν είναι διάσημοι… Ο πόνος της απώλειας είναι για όλους τους γονείς το ίδιο. Το να σου λείπει το παιδί είναι το ίδιο όποιος και να είσαι. Δεν το έχω κάνει μέχρι τώρα να τον θυμάμαι δημόσια.

Το τραγικό είναι οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών. Να είναι ενωμένοι. Να σκεφτούν πόσοι δύναμη από αυτούς παίρνουμε εμείς. Δεν ξέρετε πόση δύναμη παίρνω όταν τους βλέπω να αγωνίζονται. Σας παρακαλώ μείνετε ενωμένοι, πολεμήστε μέχρι τέλος. Είναι σαν να είμαστε και εμείς εκεί» – δείτε εδώ τι είχε συμβεί με την Μαρία Καρυστιανού και τον Νίκο Πλακιά, γονείς των θυμάτων, και έκανε αυτή την αναφορά.

Και επειδή συνέχιζε η κουβέντα, ο ηθοποιός επισήμανε: «Σας παρακαλώ παιδιά ας το αφήσουμε αυτό», ενώ σε άλλο σημείο εξήγησε πως το γεγονός πως συνεχίζει τη δουλειά του τον έχει βοηθήσει πάρα πολύ: «Δεν κάνουμε εμείς ψυχοθεραπεία. Προσπαθούμε να θεραπεύσουμε το κοινό. Παρόλα αυτά το καλοκαίρι στις παραστάσεις θεραπευόμουν κι εγώ. Ξεπέρασα τις αρχές μου. Μακάρι να είχα 40 ώρες την μέρα παράσταση…».

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!