Μαρινέλλα: O λόγος που δεν βγαίνει νέο ιατρικό ανακοινωθέν, παρότι παραμένει στη ΜΕΘ

109

Παραμένει κρίσιμη η κατάσταση της σπουδαίας τραγουδίστριας

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαρινέλλα για 14η ημέρα, έπειτα από το εγκεφαλικό που υπέστη κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Ηρώδειο. Το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατέρρευσε μπροστά σε χιλιάδες θεατές, προκαλώντας σοκ και ανησυχία.

Αμέσως της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και σχεδόν μια ώρα αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία. Από εκείνη τη στιγμή, η κατάσταση της απαιτεί συνεχόμενη παρακολούθηση στη ΜΕΘ.

Το πρωί της Τετάρτης, 9 Οκτωβρίου, η Ματίνα Παγώνη, γνωστή για την ιατρική της εμπειρία, έκανε εμφανίσεις στην εκπομπή Buongiorno, όπου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν έχει εκδοθεί νέο ιατρικό ανακοινωθέν σχετικά με την υγεία της Μαρινέλλας.

O λόγος που δεν βγαίνει νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την Μαρινέλλα
«Δεν είναι απαραίτητο να βγαίνει συνεχώς ιατρικό ανακοινωθέν, καθώς δεν έχει και νόημα. Υπάρχει μια ιατρική ομάδα που την παρακολουθεί και έχει αποφασίσει να παραμείνει στη ΜΕΘ. Η κατάσταση της είναι σταθερή, αλλά πρόκειται για μια σοβαρή εγκεφαλική αιμορραγία. Όπως ισχύει για όλους τους ασθενείς, δεν μπορούμε να πούμε “αύριο βγαίνει”», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Η γιατρός τόνισε ότι η απορρόφηση ενός αιματώματος από μια αιμορραγία απαιτεί χρόνο και είναι ιδιαίτερα δύσκολη, ειδικά για έναν ασθενή προχωρημένης ηλικίας, όπως είναι η Μαρινέλλα. Ωστόσο, τόνισε ότι η φαρμακευτική αγωγή που της χορηγείται φαίνεται να αποδίδει, αν και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για την πλήρη ανάρρωσή της

«Είναι θετικό το γεγονός ότι δεν έχουν παρουσιαστεί σοβαρές επιπλοκές. Μικρές επιπλοκές μπορεί να συμβαίνουν σε οποιονδήποτε ασθενή, ανεξαρτήτως ηλικίας. Επομένως, είναι απαραίτητο να έχουμε υπομονή και να σεβόμαστε τη διαδικασία ανάρρωσης», κατέληξε η Ματίνα Παγώνη, διαβεβαιώνοντας το κοινό ότι η υγεία της εμβληματικής τραγουδίστριας παρακολουθείται με την απαραίτητη προσοχή.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!