Στρώνεις σωστά το κρεβάτι σου; Τσεκάρισε!

30
Για να πετύχετε το απόλυτα στρωμένο κρεβάτι, σαν να βγήκε από σελίδα περιοδικού, αρκεί να προσέξετε τέσσερα βασικά σημεία.

1. Σιδέρωμα

Ίσως να μην έχετε πάντα χρόνο να σιδερώνετε τα σεντόνια σας, αλλά αποφύγετε να τα αφήνετε εντελώς ασιδέρωτα. Ένα καλά σιδερωμένο σεντόνι δίνει στο κρεβάτι μια πιο προσεγμένη και καθαρή εμφάνιση.

2. Σωστή πλευρά σεντονιού

Για τέλειο στρώσιμο, προσέξτε την κατεύθυνση του σεντονιού. Απλώστε το με την καλή του πλευρά προς τα κάτω, ώστε όταν γυρίσετε το άκρο πάνω από την κουβέρτα ή το πάπλωμα, το σχέδιο να φαίνεται προς τα έξω.

3. Tip για την παπλωματοθήκη

Δυσκολεύεστε με την παπλωματοθήκη; Δοκιμάστε αυτό το tip: Γυρίστε τη θήκη από την ανάποδη, βάλτε τα χέρια σας στις πάνω άκρες της και πιάστε τις δύο άκρες του παπλώματος. Με μία κίνηση, αναποδογυρίστε τη θήκη πάνω στο πάπλωμα και τινάξτε για να εφαρμόσει σωστά.

4. Καθημερινό στρώσιμο

Αν και ακούγεται αντισυμβατικό, το να αφήνετε το κρεβάτι σας να αερίζεται όλη μέρα δεν είναι απαραίτητο. Στρώνετε το κρεβάτι κάθε πρωί και θα δείτε ότι σύντομα θα γίνεται δεύτερη φύση σας. Το κρεβάτι σας θα φαίνεται πάντα άψογο και θα ξεκινάτε τη μέρα σας με την καλύτερη διάθεση.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, θα έχετε ένα κρεβάτι που μοιάζει σαν να βγήκε από περιοδικό, προσδίδοντας αίσθηση τάξης και πολυτέλειας στο υπνοδωμάτιό σας!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!