Η Ιωάννα Τούνη σε νέες… περιπέτειες – Νέο επεισόδιο στο αεροδρόμιο

240

«Ρε, πάτε καθόλου καλά;»

Μια νέα περιπέτεια περίμενε την Ιωάννα Τούνη στο αεροδρόμιο, λίγο πριν την επιβίβασή της σε πτήση από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη, μαζί με τον γιο της, Πάρη. Την εμπειρία της αυτή, η γνωστή influencer μοιράστηκε απόψε, Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την μορφή story.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η Ιωάννα Τούνη είχε καταγγείλει γνωστή αεροπορική εταιρεία πως δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, κατηγορώντας μάλιστα τους εργαζομένους ότι φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο στην ίδια και στην έγκυο φίλη της (δείτε εδώ τι είχε συμβεί).

Ιωάννα Τούνη: Η νέα περιπέτεια στο αεροδρόμιο
Όπως αποκάλυψε η ίδια, δέχτηκε παρατήρηση από έναν άλλο συνεπιβάτη λόγω του κλάματος του γιου της, κάτι που την έκανε να ξεσπάσει. «Είμαι μια κουρασμένη μάνα. Οι πτήσεις με μωρό είναι δύσκολες. Περιμένω στο Lounge με τον Πάρη για την πτήση μας. Ο Πάρης είναι σε μια εξαλλοσύνη, φωνάζει, κάνει τα δικά του και αρχίζει να κλαίει. Το καταλαβαίνω ότι μπορεί να ενοχλεί τους γύρω… Κι έρχεται μια γλυκύτατη αεροσυνοδός. Δεν έφταιγε, τη δουλειά της έκανε. Μου ρώτησε αν μπορεί να κάνει κάτι για το μωρό…», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Της εξηγώ ότι έχω δοκιμάσει τα πάντα και ότι απλά θέλει τώρα να γκρινιάξει γιατί είναι μωρό… Και τι μου λέει… Μου είπε ότι παραπονέθηκε συνεπιβάτης για το μωρό που κλαίει και να σταματήσει κάπως. Τι; Λέω μάλλον αυτός ο συνεπιβάτης δε θα έχει μωρό και ότι δε μπορώ να κάνω κάτι για να σταματήσει, έχω δοκιμάσει τα πάντα κι αν θέλει ο συνεπιβάτης αυτός να έρθει να μιλήσει σε μένα και θα του απαντήσω καταλλήλως. Ρε πάτε καλά;…

Καταλαβαίνω ότι η κοπέλα έκανε τη δουλειά της κι έπρεπε να μου μεταφέρει την πληροφορία αλλά, τα μωρά είναι μωρά. Τι να κάνω; Να το φιμώσω το μωρό; Είναι ούτε δυο χρονών. Να του ράψω το στόμα; Καταλαβαίνω. Βάλε τα ακουστικά σου. Δυσανασχέτησε, στραβοκοίταξέ με. Δεν είμαι χαζή, καταλαβαίνω, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν να κλαίει το μωρό, αλλά τι να κάνουμε: Αυτά είναι μέσα στη ζωή… Τι να κάνω: Να κάτσω να κλειστώ μέσα στο σπίτι για τη μια στις τόσες που θα τύχει το μωρό να κλάψει;», κατέληξε η influencer.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!