Ο γαμπρός δεν πήγε ποτέ στην εκκλησία και τα βίντεο της νύφης «τα σπάνε» στο TikTok

96

Μία νύφη έγινε viral στα κοινωνικά δίκτυα όταν μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις πιο οδυνηρές μέρες της ζωής της, καθώς ο σύντροφός της δεν εμφανίστηκε ποτέ στην εκκλησία.

Ο λόγος για τη Ρέιτσελ Σίγκελ, που ενώ φορούσε το νυφικό της και ήταν έτοιμη να παντρευτεί, συνειδητοποίησε ότι αυτό τελικά δεν θα συνέβαινε.

«Με λένε Σίγκελ και ο αρραβωνιαστικός μου μόλις με παράτησε στην εκκλησία», φαίνεται να λέει σε βίντεο που ανήρτησε στο TikTok και το οποίο έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από τέσσερα εκατομμύρια likes.

 

@funkyrbs

Replying to @brooke renner the show must go on….right?

♬ Sun Bleached Flies X Dancing On My Own – icarus lemaitre

 

Στη συνέχεια, απομακρύνεται από την κάμερα και φαίνεται το νυφικό της, ενώ μία φωνή ακούγεται να φωνάζει: «Και είναι τόσο όμορφη!».\

 

 

@funkyrbs

allow me to reintroduce myself…. #allthesingleladies

♬ original sound – Rachel Siegel

Στο πλευρό της νύφης οι χρήστες του διαδικτύου

Οι χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να της συμπαρασταθούν.

«Ελπίζω να πέρασες όλη την ημέρα βγαίνοντας με τους φίλους σου στην πόλη με αυτό το φόρεμα, γιατί είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!», έγραψε ένας. Ένας άλλος σχολίασε: «Δεν σε ορίζει αυτός, και αυτό το αποδεικνύει. Καλό κλάμα και μετά ζήσε τη ζωή σου όσο καλύτερα μπορείς!».

Η Σίγκελ συνέχισε να ποστάρει και να δείχνει πώς πέρασε μετά την τεράστια απόρριψη που βίωσε. Δημοσίευσε βίντεο από ένα λεωφορείο που προφανώς είχαν κλείσει για τον γάμο, στο οποίο τραγουδούσε μαζί με τους καλεσμένους της.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Ήμουν και είμαι συνεχώς περιτριγυρισμένη από τόση αγάπη και υποστήριξη… και είμαι τόσο ευγνώμων. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν εδώ μαζί μου».

 

@funkyrbs

Replying to @Kalei S i was & am continually surrounded with so much love & support…& i am so grateful. thank you all for being here with me 🤍

♬ original sound – Rachel Siegel

Η νύφη σε άλλο βίντεο ανέφερε: «Είμαι πραγματικά έκπληκτη και είναι τιμή μου που σας έχω όλους εδώ μαζί μου και μοιράζομαι την ιστορία μου. Δεν είμαι έτοιμη να μιλήσω για αυτό ακόμα, αλλά, όταν θα είμαι, θα μοιραστώ περισσότερα εδώ με όλους σας. Στο μεταξύ, μπορώ να μοιραστώ μικρές στιγμές από μια από τις πιο οδυνηρές μέρες της ζωής μου που μετατράπηκε σε κάτι πολύ όμορφο».

Η ίδια διευκρίνισε ότι δεν ανάρτησε το βίντεο για «εκδίκηση» ή για να «πληγώσει κανέναν», αλλά για να είναι «η πρώτη που θα πει στον κόσμο τι συνέβη».

Παρά τον «πολύ πόνο και τη πληγή», πρόσθεσε ότι ήθελε «να δείξει στον κόσμο ότι σε μερικές από τις πιο σκοτεινές, μοναχικές και δύσκολες στιγμές στη ζωή σου, μπορεί να βρεθεί τόση αγάπη και υποστήριξη. Και αυτό έζησα το Σάββατο». Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι, αν και «έχασε μια μεγάλη αγάπη», της έδειξαν «απέραντη αγάπη και περικυκλώθηκα από ανθρώπους που ήθελαν να με κάνουν να νιώσω καλά και ζωντανή».

@funkyrbs

Replying to @TikTok as we navigate these next steps together lets all continue to show compassion & love because that is what has saved me. Thank you @TikTok for this opportunity 🤍

♬ original sound – Rachel Siegel

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!