Η Ryanair ξεκίνησε σήμερα (15 Οκτωβρίου) μια εκπτωτική προσφορά με έκπτωση 15% στους ναύλους για ταξίδια από τώρα έως 18 Δεκεμβρίου, με αφορμή την “Ημέρα των Νεκρών”- Halloween.

Καθώς πλησιάζει ο καιρός για το Halloween, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε το απόκοσμο και μαγευτικό κόσμο και ο καλύτερος τρόπος είναι να μπορέσετε να εξερευνήσετε μερικές από τις πιο τρομακτικές πόλεις της Ευρώπης:

-Λονδίνο: Από τους τάφους κάτω από τη Γέφυρα του Λονδίνου μέχρι τα βικτοριανά νεκροταφεία και τα ιστορικά μνημεία του Λονδίνου.

Τη διαβόητη παμπ Ten Bells – μια παμπ στο κέντρο του Λονδίνου που πιστεύεται ότι κατέχεται από το φάντασμα ενός από τους Τζακ Τζέιμς Τζέιμς και Τζακ Τζέιμς Τζέιμς, δηλαδή του Τζακ Αντεροβγάλτη, της Annie Chapman. Το Λονδίνο είναι ο απόλυτος προορισμός για να ταρακουνήσετε τα κόκκαλά σας αυτό το Halloween .

–Μπριζ: Η πόλη που χαρακτηρίζεται «παραμυθένια», αρκετά κοντά σε εφιάλτη. Πολλοί κυνηγοί φαντασμάτων ταξιδεύουν στο Βέλγιο για να εξερευνήσουν τον Πύργο Ψύξης IM και την Château Miranda, δύο από τα πιο ανατριχιαστικά εγκαταλελειμμένα κτίρια της χώρας. Η πιο διαβόητη ιστορία της πόλης είναι η ιστορία ενός μοναχού που ήταν ερωτευμένος με τη μοναχή, αλλά τη δολοφόνησε και έθαψε το πτώμα της σε ένα μυστικό κρησφύγετο. Οι δύο τους στοιχειώνουν τώρα τους δρόμους της Μπριζ και τους κατοίκους της, εξαφανιζόμενοι τα μεσάνυχτα.

-Δουβλίνο: Ο εμβληματικός βρικόλακας δημιουργήθηκε από τον Δουβλινέζο Μπραμ Στόκερ. Η πρωτεύουσα της Ιρλανδίας φιλοξενεί φεστιβάλ προς τιμήν του συγγραφέα κάθε Οκτώβριο με τέσσερις ημέρες τρομακτικών περιπετειών. Αλλά αν δεν το επισκεφτείτε τον Οκτώβριο, μπορείτε ακόμα να γιορτάσετε την κληρονομιά του Δράκουλα στο Κάστρο Δράκουλα στη γενέτειρα του Στόκερ, το Clontarf. Αν ψάχνετε για μία πραγματικά ανατριχιαστική εμπειρία, κάντε ένα ταξίδι στο Hellfire Club του Δουβλίνου στο Montpellier Hill. Ήταν κάποτε ένα κυνηγετικό καταφύγιο όπου, αν ο οι ιστορίες είναι πιστευτές, συνέβησαν μερικά πραγματικά τρομακτικά πράγματα.

Η έκπτωση 15% της Ryanair είναι διαθέσιμη για κρατήσεις μόνο στο ryanair.com.

Η επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Ryanair, Jade Kirwan, δήλωσε: «Η Ryanair έχει την ευκαιρία να κάνει μια πολύ καλή προσφορά: «Οι Απόκριες είναι σχεδόν εδώ και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να σηματοδοτήσετε την τρομακτική εποχή, δηλαδή ένα ταξίδι σε μία από τις πιο τρομακτικές πόλεις της Ευρώπης. Και με την έκπτωση 15% που προσφέρουμε στο ryanair.com. H αεροπορική εταιρεία προσφέρει τρομακτικά χαμηλούς ναύλους για τις αποκριάτικες αποδράσεις των πελατών μας».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!