Ζακέτα να πάρεις!

16

Πόσες φορές έχουμε ακούσει την Ελληνίδα μάνα να μας λέει φεύγοντας από το σπίτι: Zακέτα να πάρεις! Η ζακέτα αποτελεί το ιδανικό πανωφόρι για την μεταβατική εποχή του φθινοπώρου, προσφέροντας άνεση, πρακτικότητα και στιλ. Όταν οι θερμοκρασίες αρχίζουν να πέφτουν, αλλά δεν απαιτείται ακόμη βαρύ πανωφόρι, η ζακέτα είναι η τέλεια επιλογή για να σας κρατήσει ζεστούς χωρίς υπερβολές. Με πολλές επιλογές σε υφάσματα όπως μαλλί, βαμβάκι ή κασμίρ, καθώς και σε διάφορα μήκη και στυλ, μπορείς να βρεις την κατάλληλη ζακέτα που ταιριάζει στο προσωπικό σου γούστο.

Eίναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τζιν, φορέματα ή ακόμα και με πιο επίσημο ντύσιμο. Μπορείς να τη φορέσεις ανοιχτή συνδυασμένη με πουκάμισο ή top για πιο χαλαρή εμφάνιση ή κλειστή για επιπλέον ζεστασιά. Επίσης, οι ζακέτες με κουμπιά ή φερμουάρ προσφέρουν πρακτικότητα και ευκολία στη χρήση, ενώ τα χρώματα του φθινοπώρου, όπως το καφέ, το χακί ή το γκρι, συνθέτουν την τέλεια επιλογή για την εποχή.

Eπίσης για το layering που το φθινόπωρο μας σώζει η ζακέτα αποτελεί το ενδιάμεσο κομμάτι που φοράς ανάμεσα στο jacket και το t shirt και κρατάει την βολική ισορροπία που θέλουμε αυτή την εποχή!

Η ζακέτα είναι το πιο σωστό πανωφόρι για τώρα με στιλ και πρακτικότητα μπορεί να απογειώσει το ντύσιμο σου και να δώσει cozy mood με μία μόνο κίνηση!

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!