Λάκης Γαβαλάς: Μιλάει για πρώτη φορά για τα όργια στο σπίτι του στη Μύκονο και τα ναρκωτικά

155

Απίστευτες αποκαλύψεις

Ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή «Τσάι με Λεμόνι» του N1 Casino, όπου μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του, ιστορίες από τη Μύκονο, τα πολυτελή πάρτι και τη διαμονή του στη φυλακή. Μεταξύ άλλων, ο σχεδιαστής μίλησε για τα όργια και τα ναρκωτικά που συνέβαιναν στο σπίτι του στο νησί των ανέμων, εν αγνοία του.

Όπως ανέφερε, μετά από τα εντυπωσιακά fashion shows που διοργάνωνε, πολλά πάρτι λάμβαναν χώρα με την παρουσία δεκάδων καλεσμένων, πολλοί από τους οποίους έκαναν χρήση ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε ότι προσποιούνταν πως είχε «overdose» για να δικαιολογηθεί στους υπόλοιπους καλεσμένους, καθώς ο ίδιος δεν έκανε χρήση ουσιών.

«Γίνεται ένα πάρτι, μετά από τα shows μου, και όλοι παίρνουν ναρκωτικά. Εγώ δυστυχώς δεν παίρνω, και πρέπει να πω ψέματα ότι έχω overdose και ότι την επόμενη μέρα έχω εξετάσεις αίματος», δήλωσε, περιγράφοντας τη διαχρονική ατμόσφαιρα σε αυτά τα πάρτι.

O Λάκης Γαβαλάς σε παλαιότερη εμφάνιση

Ο Λάκης Γαβαλάς για τα όργια στο σπίτι του στη Μύκονο

«Πάρα πολλά τέτοια πάρτι σαν του P. Diddy γίνονται στη Μύκονο. Άλλοι τα “τσακώνουν” και δεν μιλάνε ή τσακώνουν τα μικρούλικα, για να πουν ότι έπιασαν 10 άτομα. Και φυσικά γίνονται» παραδέχθηκε ο Λάκης Γαβαλάς σε διαφορετικό σημείο.

Η πιο εντυπωσιακή αποκάλυψη ήρθε όταν διηγήθηκε μια συνάντηση που είχε στις Μαλδίβες με έναν Γερμανό τουρίστα. Ο άντρας αυτός του αποκάλυψε ότι είχε νοικιάσει ένα σπίτι στη Μύκονο, στο οποίο έλαβαν χώρα τα «ωραιότερα όργια» της ζωής του. Ο Λάκης Γαβαλάς, όμως, συνειδητοποίησε ότι το σπίτι που περιέγραφε ο άνδρας ήταν το δικό του, το οποίο είχε ενοικιάσει για να ξεπεράσει οικονομικές δυσκολίες.

 

 

«Τον ρωτάω, “πόσα άτομα ήσασταν;” και μου απαντάει, “200! Είχαμε φέρει γερανό και ήταν μία που πέρναγε μέσα τα ναρκωτικά” και παθαίνω σοκ! Αυτό είναι δυσφήμιση για τη χώρα μου, αλλά πρέπει να το πω», είπε ο Λάκης Γαβαλάς, αναφερόμενος στο περιστατικό. «Σε ένα σπίτι που εγώ έκανα με τόσο κέφι, έχουν περάσει όλοι οι celebrities του κόσμου, τελικά να μαθαίνεις ότι νοικιαζόταν για τέτοια πράγματα».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!