Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στον Δήμο Αργοστολίου

52

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ Αργοστόλι, 18/10/2024
ΔΗΜΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Γραφείο Δημάρχου

Επίσκεψη Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου στον Δήμο Αργοστολίου

Τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, υποδέχθηκαν σήμερα Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024, στο Δημαρχείο Αργοστολίου, ο Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος και ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσης Μινέτος.

Τον κ. Τριαντόπουλο, στην επίσκεψή του, συνόδευε ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Παναγής Καππάτος, ενώ στην συνάντηση εργασίας που ακολούθησε, συμμετείχαν η Γενική Γραμματέας του Δήμου Αργοστολίου κ. Ιωάννα – Διονυσία Μαρκέτου, η Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Ευρύκλεια Χαϊτίδου – Παπαδήμα, καθώς και ο ειδικός συνεργάτης δημάρχου κ. Χαράλαμπος Τουμάσης.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Τριαντόπουλος, ενημερώθηκε εκτενώς για τα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Ο κ. Μιχαλάτος, αρχικά τόνισε πως η ‘’απορρόφηση των χρηματοδοτικών κονδυλίων για έργα στον Δήμο, πάει πάρα πολύ καλά’’, θέτοντας παράλληλα και ζητήματα, όπως η αποκατάσταση του δρόμου στα Ζόλα, ο οποίος είναι τμήμα δημοτικού δικτύου και έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τους σεισμούς και τον ‘’Ιανό’’.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αργοστολίου, έφερε στο τραπέζι και το ζήτημα της αποκατάστασης τμήματος του παραλιακού μετώπου, στο ύψος της Κυανής Ακτής, από βράχους που έχουν αποκολληθεί από τον ‘’Ιανό’’.

Παράλληλα, έθεσε στο κ. Τριαντόπουλο, εκτενώς στο ζήτημα της γκρεμίσματος/αποκατάστασης του πρώην κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης στην παραλία του Αργοστολίου, όπως επίσης και το ζήτημα της απομάκρυνσης των Προκάτ κατασκευών του Τελωνείου και του ΕΟΤ.

Μάλιστα, με την ολοκλήρωση της συνάντησης εργασίας, έγινε και αυτοψία στα σημεία που υπέδειξε ο Δήμαρχος στην παραλία του Αργοστολίου, ούτως ώστε ο κ. Τριαντόπουλος να έχει ο ίδιος την εικόνα των ζητημάτων που του ετέθησαν.

Ο Υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ανταποκρίθηκε θετικά σε όσα ζητήματα του τέθηκαν και θα οδηγήσουν στην αποτελεσματική επίλυσή τους, τονίζοντας πως θα βρεθεί ξανά στην Κεφαλονιά, στις αρχές του νέου έτους.

Από το Γραφείο Δημάρχου

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!