ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ – Tik Tok: Παραμελημένη παραλία της Σκάλας, παρά τις υποσχέσεις

162

Από τη μοναδική παραλία της Σκάλας, η οποία εκτείνεται σε πολλά μέτρα αμμουδιάς, ο επικεφαλής της παράταξης “ΙΣΧΥΡΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ” στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, Γιάννης Λυκούδης, υπογραμμίζει την ανάγκη άμεσης ανάπλασής της με ένα νέο video στο Tik Tok.  Ειδικότερα, τονίζει ότι η αναβάθμιση της παραλίας αποτελεί πάγιο αίτημα των επιχειρηματιών και κατοίκων της περιοχής.

Η Σκάλα είναι ένα από τα πιο τουριστικά ανεπτυγμένα χωριά της Κεφαλονιάς, η «ναυαρχίδα» του τουρισμού, καθώς συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες και πιο πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες του νησιού. Οι επιχειρήσεις της περιοχής λειτουργούν σε πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας, με πολλές διακρίσεις και εξαιρετικές κριτικές από τους επισκέπτες τους. Παρ’ όλα αυτά, η παραλία της Σκάλας παραμένει παραμελημένη, χωρίς την απαραίτητη φροντίδα και υποδομές που απαιτούνται για να αναδειχθεί πλήρως.

Ο Γιάννης Λυκούδης επισημαίνει ότι η ανάπλαση της παραλίας της Σκάλας ήταν στις προεκλογικές υποσχέσεις του δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου ,  “οποίος είναι καλός στις υποσχέσεις αλλά αποτυχημένος στα έργα”, κατέληξε ο κ. Λυκούδης.

Ακούστε τον…

@giannis.lykoudis♬ πρωτότυπος ήχος – Giannis Lykoudis

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!