Καίτη Γαρμπή: «Δεν γίνεται να κρατήσεις έναν άντρα που είναι αλλού, θα γινόσουν γελοία αν το προσπαθούσες»

77

Κλείνει 30 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά

Η Καίτη Γαρμπή βρέθηκε πρόσφατα στην Κυπριακή τηλεόραση, καλεσμένη του Τάσου Τρύφωνος στην εκπομπή Τετ-α-τετ, με αφορμή τις μουσικές της εμφανίσεις. Σε μια συνέντευξη που δεν άφησε καμία πτυχή της ζωής της ανέγγιχτη, μίλησε τόσο για τη δημόσια εικόνα της όσο και για την προσωπική της ζωή με τον Διονύση Σχοινά, τον σύντροφό της εδώ και 30 χρόνια.

Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον θαυμασμό της για τον σύζυγό της. «Από την πρώτη στιγμή είδα στον Διονύση την καλοσύνη, την γενναιοδωρία και την ευγένειά του. Είναι σαν σύγχρονος ιππότης. Με έκανε να νιώθω βασίλισσα και αυτό το συναίσθημα διατηρείται όλα αυτά τα χρόνια», δήλωσε η Καίτη Γαρμπή, αναφερόμενη στις βασικές αξίες που συνδέουν τη σχέση τους.

«Κόσμια» γίνονται οι εντάσεις ανάμεσα σε Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά
Παρόλο που τα περιοδικά πολλές φορές τους έχουν «χωρίσει», εκείνη αντιμετωπίζει με χιούμορ τις φήμες, προσθέτοντας πως «κρατάει μούτρα» αλλά ποτέ δεν έχουν κοιμηθεί χωριστά. Οι ζηλοτυπίες υπάρχουν και από τις δύο πλευρές, αλλά όπως σημειώνει, πάντα γίνονται «κόσμια, χωρίς φωνές και υστερίες».

Η Καίτη Γαρμπή ήταν σαφής όταν αναφέρθηκε στον μοναδικό λόγο που θα μπορούσε να οδηγήσει σε χωρισμό. «Αν ο Διονύσης μου έλεγε πως είναι ερωτευμένος με κάποια άλλη γυναίκα, δεν θα προσπαθούσα ούτε για πέντε λεπτά να του αλλάξω γνώμη. Θα τον άφηνα να φύγει, γιατί όταν κάποιος λέει κάτι τέτοιο, το έχεις ήδη χάσει το παιχνίδι». Για εκείνη, μια απιστία δεν θα ήταν λόγος να τερματίσει τη σχέση, αν όμως υπήρχε ένα πραγματικό συναισθηματικό δέσιμο με άλλη γυναίκα, τότε δεν θα είχε άλλη επιλογή.

«Δεν γίνεται να κρατήσεις έναν άντρα που είναι αλλού. Θα γινόσουν γελοία αν προσπαθούσες να το κάνεις αυτό», πρόσθεσε η Καίτη Γαρμπή. Παράλληλα η τραγουδίστρια υπογραμμίζει ότι έχουν εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, ακόμα και μετά από τρεις δεκαετίες κοινής ζωής.

Η σχέση τους, όπως δηλώνει η Καίτη Γαρμπή, βασίζεται στην αμοιβαία κατανόηση και την ισότητα, και μόνο ένας σοβαρός συναισθηματικός λόγος θα μπορούσε να την κλονίσει.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!