Τζένη Διαγούπη: Μίλησε για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου στον οποίο ήταν μάρτυρας

58

Χαίρομαι όταν είμαι κοντά σε ανθρώπους που τους αγαπώ πάρα πολύ και είναι χαρούμενοι, πρόσθεσε η ηθοποιός

Η Τζένη Διαγούπη μίλησε σε συνέντευξή της για τον γάμο του Φώτη Σεργουλόπουλου με τον Βαγγέλη Γερασίμου.

Η ηθοποιός ήταν μάρτυρας στον γάμο του παρουσιαστής, μαζί με τη δικηγόρο του.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Τζένη Διαγούπη εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός, αλλά τόνισε ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα μιλήσει ο ίδιος για τον γάμο του, όταν θελήσει. Σχολιάστηκε επίσης, χιουμοριστικά ότι η είδηση βγήκε από τον δήμαρχο, ενώ οι ίδιοι δεν το είχαν κοινοποιήσει.

Η Τζένη Διαγούπη δήλωσε αρχικά: «Εγώ χαίρομαι, όταν είμαι κοντά σε ανθρώπους που τους αγαπώ πάρα πολύ και είναι χαρούμενοι. Το ξέρεις κι από σένα. Από κει και πέρα, ό,τι θέλει να πει ο Φώτης θα το πει μόνος του».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον παρουσιαστή. «Με τον Φώτη γνωριστήκαμε το 2018 μέσω του Θανάση Παπαθανασίου και του Μιχάλη Ρέππα. Είχαμε κάνει κάποια νούμερα στο Shamone, μετά παίξαμε μαζί και στον “Πλάτανο”», είπε.

Τότε, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα χιουμοριστικό σχόλιο για τη διαρροή της είδησης του γάμου. «Έχει πλάκα που εσύ δεν είπες τίποτα, ο Φώτης δεν είπε τίποτα, και βγήκε ο δήμαρχος και τα είπε. Δηλαδή… Να είναι καλά, αλλά όταν εσείς δεν έχετε μιλήσει και βγαίνει ο δήμαρχος και το λέει», σχολίασε.

Τέλος, η Τζένη Διαγούπη αποκάλυψε: «Ο γάμος δεν είχε πολύ κόσμο. Δεν μπορώ να πω κάτι όμως, όταν ένας άνθρωπος δεν θέλει να το επικοινωνήσει προς τα έξω. Καθένας έχει την επιλογή του και για την προσωπική και για την ιδιωτική του ζωή».

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!