Άναυδος ο Αλεξάνδρου: «Πώς καταλήξαμε να φοράς νυφικό;»

88

«Ή έχω πιει πολύ ή πρέπει να την κάνω με ελαφρά»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μπορεί να έχουν αποκτήσει ένα παιδί και να μην κρύβουν τον έρωτά τους, ωστόσο δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, παρότι η influencer είχε ανεβάσει φωτογραφία με μονόπετρο.

Όπως φαίνεται πάντως ίσως να… μην αργεί αυτή η στιγμή, όπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με χιούμορ, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο η Ιωάννα Τούνη δοκιμάζει νυφικά. Σύμφωνα με τον ίδιο, ξεκίνησαν για μια… αθώα έξοδο για ένα ποτό, αλλά τελικά η βραδιά εξελίχθηκε σε κάτι πολύ πιο ιδιαίτερο.

Η εύλογη απορία του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την Ιωάννα Τούνη
Σε βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ακούγεται να λέει: «Για ένα ποτό πήγαμε, πώς καταλήξαμε να φοράς νυφικό τέτοια ώρα; Θα σε πάω στην εκκλησιά, να ‘ναι καλό το παιδί και να αντέξει», υπονοώντας με χιούμορ ότι… δεν θα είναι εκείνος.

Στο stοry που δημοσίευσε, σημείωσε πως: «Ή έχω πιει πολύ ή πρέπει να την κάνω με ελαφρά». Την ίδια ώρα η Ιωάννα Τούνη πόζαρε με ένα ιδιαίτερο νυφικό, αν και ξεκάθαρα δεν πρόκειται να το φορέσει στο γάμο τους. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου…

Αν και η σκηνή με το νυφικό ήταν προφανώς μια πλάκα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που ανυπομονούν να δουν το ζευγάρι να κάνει και αυτό το βήμα. Μετά τη φωτογραφία που ανέβασε η Ιωάννα Τούνη με το μονόπετρο, ωστόσο, έχει επικρατήσει σιγή ιχθύος όσον αφορά τον γάμο της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου..

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!