Λίγο μετά τη δημοσίευση του σημερινού μας άρθρου για τη συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ. Τριαντόπουλου με το δήμαρχο Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον βουλευτή Παναγή Καππάτο, στην οποία δεν έγινε καμία αναφορά στα σεισμόπληκτα σχολεία που παραμένουν σε κοντέινερ για 11 χρόνια, επικοινώνησε με το Kefaloniapress γονέας μαθητή από ένα από αυτά τα σχολεία.

«Είναι λάθος αυτό που γράφετε για την ενημέρωση του κ. Τριαντόπουλου σχετικά με τα σχολεία. Ήταν πλήρως ενημερωμένος από εμένα. Τον συνάντησα τυχαία κατά τη διάρκεια μιας σύσκεψης με κομματικά στελέχη της ΝΔ σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αργοστολίου. Τους άκουγα να συζητούν για διάφορα θέματα, κυρίως εσωκομματικά, και δεν άντεξα· πήγα να τον χαιρετήσω. Του έθεσα το ζήτημα της κατάστασης του σχολείου στο οποίο φοιτά το παιδί μου, τις συνθήκες που επικρατούν στα κοντέινερ, το πόσο επικίνδυνες είναι για την υγεία των παιδιών, καθώς και τα προβλήματα των δασκάλων. Με άκουσε με προσοχή και μου είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί για αυτά τα ζητήματα. Δεν τα γνώριζε καν.

Την επομένη ημέρα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Δημαρχείο. Όπως γράψατε στο άρθρο σας, κανείς από τους αρμόδιους δεν έθεσε το ζήτημα των σχολείων. Ο ίδιος, όμως, το γνώριζε και θα μπορούσε να ρωτήσει, να αναφέρει έστω ότι “ένας πολίτης μού έθεσε το θέμα των σεισμόπληκτων σχολείων, τι συμβαίνει;”. Δεν το έκανε. Προφανώς, με θεώρησε έναν τρελό Κεφαλονίτη, του οποίου η παρατήρηση δεν άξιζε την προσοχή του. Ήταν όμως με τοπικά στελέχη της ΝΔ, οπότε θα μπορούσε να ρωτήσει ποιος είμαι και αν του λέω την αλήθεια. Αγνόησε , ξέχασε και εμένα και τους 700 άλλους γονείς των σεισμόπληκτων σχολείων».

Μάλιστα! Ο κ. Τριαντόπουλος γνώριζε από πρώτο χέρι, από γονέα, τα προβλήματα στα σχολεία που παραμένουν σε κοντέινερ, αλλά τα… «ξέχασε» την επομένη.

Μια γενική αμνησία φαίνεται να πλήττει όλους τους αρμόδιους για τα σχολεία. Γιατί;

 Kefalonia Press

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!