Ανδρέας Μικρούτσικος: “Λύγισε” στο πλατό του MEGA για τον γιο του – «Θέλεις τον γιο σου δίπλα σου…»

1178

Τι είπε για τον γιο του Γιώργου Πατούλη

Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον γιο του
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος λοιπόν, όταν προβλήθηκε το παραπάνω ρεπορτάζ, είπε: «Το έχει ανάγκη να είναι εκεί ο γιος του. Να σας το πω, γιατί το έχω ζήσει. Έχω κάνει γάμο και ήθελα τον γιο μου δίπλα μου και υπήρχε μία δυσκολία από τη μητέρα του. Δεν είναι για να είσαι τυπικά εντάξει. Αν αγαπάς ένα παιδί, το έχεις ανάγκη».

Η Φαίη Σκορδά, πρόσθεσε: «Μπορώ να πω ότι από την πλευρά του ο κύριος Πατούλης σίγουρα θα έχει καλέσει τον γιο του. Τώρα, αν οι σχέσεις δεν είναι καλές ή δεν θέλει εκείνος να παραβρεθεί, αυτό είναι ένα άλλο θέμα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ολοκλήρωσε λέγοντας: «Κάνεις τις επιλογές σου, οι οποίες δεν είναι της μιας βραδιάς. Εκεί αναπτύσσονται οι σχέσεις από μόνες τους, το καταλαβαίνει και το παιδί, εδώ πολλαπλασιάζεται και λόγω της δημοσιότητας. Θέλεις τον γιο σου δίπλα σου».

Τι ισχύει για τον γάμο του Γιώργου Πατούλη και της Νάνσυ Κοίλου
Υπενθυμίζουμε ότι, μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της κατά 33 χρόνια μικρότερη σύντροφο του Γιώργου Πατούλη, Νάνσυ Κοίλου, η σχέση τους έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα, ενώ, μέχρι στιγμής, και οι δυο προσπαθούσαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ.

Με την νυν σύντροφο του, υπήρξαν για χρόνια συνεργάτες πριν γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα, η ίδια, την τελευταία δεκαετία εργαζόταν πλάι του τότε Περιφερειάρχη της Αττικής ως γραμματειακή υποστήριξη. Οι δυο τους παρόλο που έχουν μια μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ τους, 33 χρόνια συγκεκριμένα, φαίνεται να είναι πολύ αγαπημένοι, αλλά, συνήθως προσπαθούν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!