ΠΑΣΟΚ: Η Κατερίνα Σπυριδάκη τομεάρχης Τουρισμού |

15

Η βουλευτής Λασιθίου Κατερίνα Σπυριδάκη, ορίστηκε ξανά υπεύθυνη του τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Σε δήλωσή της η κα. Σπυριδάκη αναφέρει: “Με συλλογική δύναμη, αισιοδοξία, θάρρος, αφοσίωση και αποφασιστικότητα, από οποιαδήποτε θέση κι αν υπηρετούμε, συνεχίζουμε ενωμένοι τον αγώνα μας για ένα καλύτερο αύριο και μια δικαιότερη κοινωνία.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του, αναθέτοντάς μου ξανά την ευθύνη του Κοινοβουλευτικού Τομέα Τουρισμού.

Ως Κοινοβουλευτική Τομεάρχης Τουρισμού, δεσμεύομαι να διεκδικήσω όλα όσα αξίζει ο ελληνικός τουρισμός, η ελληνική Φιλοξενία μας. Σε κάθε γωνία της χώρας μας αντιμετωπίζουμε την έλλειψη ενός ολοκληρωμένου και συνεκτικού στρατηγικού σχεδιασμού με όραμα και στόχο την ισόρροπη τουριστική ανάπτυξη, την έλλειψη ανταποδοτικότητας στους πολύτιμους προορισμούς μας, προβλήματα στις υποδομές, και την έλλειψη προσωπικού, ένα φαινόμενο το οποίο πρέπει να αντιστρέψουμε και να δώσουμε στον ξενοδοχοϋπάλληλο, αλλά και τον εργαζόμενο της εστίασης την «αίγλη και τον σεβασμό» που τους αναλογεί. Επίσης, απαιτείται ένα ευνοϊκό και σταθερό περιβάλλον επενδύσεων για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πολλά άλλα που θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για έναν τουρισμό που θα μας αξίζει”.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!