Θρίλερ με τους θανάτους μωρών: Η παρέμβαση εισαγγελέα και η καταγγελία για 4ο παιδί που έφυγε ενώ το πρόσεχε η 24χρονη

196

Με μια περίεργη υπόθεση ασχολούνται οι Αρχές, με τους θανάτους μωρών στην Αχαΐα και την Ηλεία, με ακόμη μια καταγγελία να έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μετά την είδηση ότι υπάρχει και τρίτος θάνατος παιδιού, φίλη και κουμπάρα της Ειρήνης αποκάλυψε ότι και το δικό της παιδί πέθανε, ενώ το πρόσεχε η 24χρονη. Το κοριτσάκι ηλικίας μόλις 6 μηνών και κατέληξε τον Φεβρουάριο του 2021 και είναι ο 4ος θάνατος παιδιού.
«Είπε πως ήταν όλα καλά και το παιδί ήταν νεκρό»

Όπως είπε η μητέρα στο Star: «Πήρε ο σύντροφός μου την Ειρήνη και της είπε “Πες μου τι έγινε με το παιδί”. Και του είπε, “Μην ανησυχείς αντράκο μου, είναι όλα καλά” και το παιδί ήταν νεκρό! Της είπα “Πες μου τι έγινε, γιατί το παιδί ήταν μια χαρά” και μου είπε “Άκουσα έναν ήχο, σαν να μην μπορεί να ανασάνει το παιδί”».

«Ήταν τέσσερις αθώες ψυχούλες που δεν είχαν καν προλάβει να ζήσουν τίποτα. Είτε φταίει είτε όχι, να τονίσω δεν κατηγορώ, το λέω μόνο από υποψίες δικές μου. Εγώ θα το τρέξω νομικά».

00:00
% Buffered
00:00 / 01:53

Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player

Το χρονικό των θανάτων των μωρών σε Αχαΐα και Ηλεία

Κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση φαίνεται πως είναι η 24χρονη Ειρήνη, η οποία ήταν παρούσα σε όλους τους θανάτους. Το πρώτο νεκρό μωρό ήταν παιδί της Ειρήνης, ένα κοριτσάκι μόλις 19 ημέρων. Πέθανε στις 19 Ιουνίου 2022. Το δεύτερο κοριτσάκι δύο μηνών, επίσης παιδί της Ειρήνης, πέθανε στις 17 Οκτωβρίου 2023. Στις 5 Αυγούστου 2024 πέθανε το αγοράκι της καλύτερης φίλης της 24χρονης, με την οποία συγκατοικούν. Το αγοράκι ήταν μόλις 15 μηνών.

Η 24χρονη Ειρήνη αμύνθηκε λέγοντας πως: «Έχουν βγει τα αποτελέσματα, να πατήσετε να τα δείτε… Να τον αφήσετε ήσυχο τον Παναγιωτάκη γιατί τα έχετε μπερδέψει τα πράγματα. Να σε στείλω στον πατέρα του παιδιού να πας να ρωτήσεις».

«Το παιδί μου ήταν υγιέστατο και ξαφνικά πέθανε» λέει ο πατέρας

Ο πατέρας του μικρού Παναγιώτη που πέθανε τον περασμένο Αύγουστο παρουσία της μητέρας του και της 24χρονης Ειρήνης, δήλωσε ότι το παιδί του ήταν υγιέστατο:

«Ήταν ένα υγιέστατο παιδί, το παιδί μου. Ξαφνικά με παίρνουν τηλέφωνο και μου λένε ότι το παιδί πέθανε. Εγώ ψάχνω να βρω τώρα από τι μου έφυγε εμένα το παιδί μου και να δικαιωθεί το παιδί μου, αυτό ψάχνω».

Σημειώνεται πως για τον θάνατο του μικρού Παναγιώτη υπάρχουν αντιφατικοί ισχυρισμοί. Οι δύο μητέρες ισχυρίζονται ότι το παιδί ήταν ζωντανό όταν έφτασε στο νοσοκομείο, ενώ το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό υποστηρίζει ότι το παιδί ήταν νεκρό και ότι επί μιάμιση ώρα προσπαθούσαν να το επαναφέρουν στη ζωή.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πάτρας διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες θανάτου των παιδιών.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!