Η περιπέτεια της Βούλγαρη στο σούπερ μάρκετ: «Είναι δυνατόν; Μου έστειλαν μετά μήνυμα οι υπεύθυνοι»

496

Κοινωνία Ώρα Mega: Την περιπέτεια που είχε χθες 22/10 στο σούπερ μάρκετ περιέγραψε σήμερα 23/10 η Ανθή Βούλγαρη στον αέρα του Mega.
Η δημοσιογράφος πήγε στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσει κάποια πράγματα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, αναγκάστηκε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Όταν γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε για να το βάλει στη θήκη του και έπειτα στο ψυγείο, δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε. Το τυρί ήταν μουχλιασμένο.

Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις οι υπεύθυνοι το είδαν, της έστειλαν αμέσως μήνυμα.

«Παίρνω ένα τυρί light, συσκευασμένο, ιδιωτικής ετικέτας. Πάω σπίτι και ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα! Δεν είχε λήξει. Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα στο Instagram και μου έστειλαν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ να το πάω πίσω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Και ο υπεύθυνος του e shop και ο υπεύθυνος πελατών. Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!