Αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου on air: «Μη συγκρίνετε εμένα με κάποιον που έχει κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης»

93

Τη δικηγόρο του Ηλία Κασιδιάρη, Βάσω Πανταζή φιλοξένησε το πρωί της Τετάρτης 23 Οκτωβρίου η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τη μαντινάδα σοκ που αφιέρωσαν οι Droulias Brothers στον εντολέα της, όταν εκείνος βρέθηκε στο μαγαζί που εμφανιζόταν.

«Θα σας πω κυρία Καινούργιου ότι επειδή και εσείς είστε ένα πρόσωπο που έχετε πολύ μεγάλη δημοσιότητα, καταλαβαίνετε ότι πολλές φορές, σε κάποια κέντρα που μπορεί να βγαίνετε με μια παρέα ιδιωτική, κάποιοι επειδή σας γνωρίζουν μπορεί να θέλουν ντε και καλά να σας πουν κάτι» ανέφερε η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη κατά τη διάρκεια της σύνδεσής τους.

«Ναι αλλά δεν κατηγορούμαι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Ούτε ο εντολέας μου κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Είναι πρωτόδικα καταδικασμένος. Το πρόβλημα εδώ δεν είναι ο Κασιδιάρης. Φταίει ο Κασιδιάρης που ο κύριος Δρούλιας του είπε: “Ηλία αδελφέ μου” ενώ δεν τον γνωρίζει καν; Αν με ρωτάτε εμένα μου φάνηκε πολύ άκομψο όλο το σκηνικό. Αν δείτε, ο Ηλίας Κασιδιάρης, επειδή τον γνωρίζω, αισθάνεται πολύ άβολα, χαιρετά πολύ αμήχανα…Κυρία Καινούργιου εσείς βγαίνετε σε ένα μαγαζί…» είπε στη συνέχεια η Βάσω Πανταζή κάνοντας την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράσει.

«Μη συγκρίνετε εμένα με έναν άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης» αποκρίθηκε σε έντονο ύφος η παρουσιάστρια.

«Σας λέω ότι άνθρωποι που έχετε πολλή δημοσιότητα πολλές φορές ο κόσμος αρέσκεται σε μια εικόνα που δημιουργεί για εσάς και του είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσει ότι μετά από 11 χρόνια εσένα μπορεί να μη σου αρέσει πια να ακούγεται αυτό. Επίσης, για την υπόθεση με την κυρία Κανέλη ο εντολέας μου έχει δικαιωθεί αμετάκλητα…» εξήγησε η δικηγόρος του Ηλία Κασιδιάρη.

 

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!