Γιώργος Καπουτζίδης: Το αποστομωτικό σχόλιο για τα γκέι άτομα στην τηλεόραση

132

«Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο…»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης στο YouTube κανάλι Rainbow Mermaids. Ο γνωστός ηθοποιός, παρουσιαστής και σεναριογράφος μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί σε θέματα που ακόμα και σήμερα αρκετοί διστάζουν να κάνουν ανοιχτές δηλώσεις.

Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε σχετικά με την σεξουαλικότητά του, τον τρόπο με τον οποίο ανακοίνωσε στους γονείς του πως ήταν gay, καθώς και το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι στον χώρο της τηλεόρασης και του θεάματος δεν έχουν παραδεχτεί δημόσια την σεξουαλικότητά τους, επειδή φοβούνται.

Τι αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης

Αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε: «Ο πρώτος χρόνος στο The Voice ήταν πάρα πολύ δύσκολος, γιατί δεν τους άρεσα. Ούτε στους Τούρκους, ούτε στους Ολλανδούς. Ξεκίνησαν να αλλάζουν γνώμη, όταν ξεκίνησαν τα live».

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή, ο ίδιος ανέφερε: «Ο πρώτος έρωτας με αγόρι ήρθε στα 22 αλλά δε μπόρεσε να ευδοκιμήσει. Εκεί νομίζω ότι ήταν σαν να αποδέχτηκα τη σεξουαλικότητά μου. Στους γονείς μου μίλησα και ήταν μία δύσκολη διαδικασία και δε θα ξεχάσω την ημέρα που βγήκα έξω στην πόλη και ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα το ξημέρωμα, σαν να ήταν τα χρώματα διαφορετικά. Αγαπώ πολύ τους γονείς μου γιατί μου το έκαναν εύκολο ενώ για τους ίδιους δεν ήταν».

Σχετικά με το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών αλλά και την κοινωνική αποδοχή που αποζητούν τα γκέι ζευγάρια, ο Γιώργος Καπουτζίδης τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής:

«Με αφορμή τον νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, ακούστηκε πολύς κακοποιητικός λόγος κι εδώ πρέπει να το δούμε το πράγμα πολύ σοβαρά, ακόμα κι αν χρειαστεί να δούμε το πράγμα νομικά. Πρέπει να γίνουν θεσμικά πράγματα, γιατί είναι φοβερά προσβλητικό. Δε μπορεί να βγαίνει ο καθένας και να λέει ό,τι προσβλητικό θέλει. Είναι λάθος. Γιατί αν το αφήσουμε ελεύθερο στην τηλεόραση, θα είναι ελεύθερο στην κοινωνία και στο σπίτι. Θα έχουμε ξυλοδαρμούς οπότε όλα αυτά είναι αλληλένδετα».

Τέλος, ο ηθοποιός μίλησε και για τους ανθρώπους του χώρου που δεν έχουν μέχρι σήμερα κάνει coming out, επισημαίνοντας: «Έχει κι άλλους γκέι ο χώρος; Εγώ νόμιζα ότι είμαστε μόνο εγώ και ο Φώτης (σ.σ.: Σεργουλόπουλος). Καμιά φορά το σκέφτομαι και στενοχωριέμαι και πίστευα ότι αν βγω να μιλήσω, θα βγούνε κι άλλοι κι αυτό δεν έγινε. Φοβούνται, ξέρουνε και νομίζω ότι έχουν δίκιο, ότι αν το κάνουν θα έχουν θέμα στη δουλειά τους. Ένας που είναι ζεν πρεμιέ για παράδειγμα, αν κάνει coming out, δε ξέρω αν θα τον ξαναπάρουν σε ρόλο».

Το παραπάνω απόσπασμα της συνέντευξης προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1, ωστόσο μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη παρακάτω:

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!