Διάσημη τραγουδίστρια κρατούσε κρυφό το παιδί της – Σοκάρουν τα δικαστικά έγγραφα

127

Το χρονικό της υπόθεσης

Συγκλονίζει τις ΗΠΑ μια υπόθεση που αφορά τον σπουδαίο Αμερικανό τραγουδιστή, Έλβις Πρίσλεϊ, και την κόρη του, Λίζα – Μαρί. Συγκεκριμένα, δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν από μια πρώην συνεργάτιδα της Πρισίλα Πρίσλεϊ, αποκαλύπτουν ότι η εκλιπούσα κόρη της με τον Έλβις Πρίσλεϊ, Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ, φέρεται να είχε ένα παιδί που σήμερα ζει στη Φλόριντα και κρατούσε την ύπαρξή του μυστική.

Υπενθυμίζουμε ότι η Λίζα – Μαρί Πρίσλεϊ, που είχε ακολουθήσει τα βήματα του θρυλικού πατέρα της και ασχολούταν με το τραγούδι, πέθανε ξαφνικά το 2023 από καρδιακή ανακοπή σε ηλικία μόλις 54 ετών.

Σύμφωνα με το RadarOnline.com, η Κρουζ κατέθεσε την αγωγή της για να αποδείξει ότι η Πρισίλα έχει δεσμούς με τη Φλόριντα, καθώς η ίδια η Πρισίλα προσπαθεί να ισχυριστεί ότι δεν έχει καμία σύνδεση με την πολιτεία, προκειμένου να απορριφθεί η μήνυση της Κρουζ.

Ο συγγραφέας Τόνι Ορτέγκα ανέφερε ότι η αγωγή της Κρουζ υπονοεί ότι η Λίζα-Μαρί Πρίσλεϊ είχε ένα άλλο παιδί, το οποίο μέχρι τώρα παρέμενε άγνωστο, και το οποίο ζει στη Φλόριντα. Αυτό το εγγόνι της Πρισίλα φαίνεται να είναι ο λόγος που έχει δεσμούς με την πολιτεία.

 

Η Κρουζ περιέγραψε επίσης πόσο συχνά επισκέπτεται η Πρισίλα τη Φλόριντα, σημειώνοντας ότι αναζητούσε μόνιμη κατοικία στην περιοχή του Παλμ Μπιτς και ζήτησε να μεταφερθούν τα υπάρχοντά της εκεί χωρίς κόστος, ώστε να διευκολυνθεί η μετακόμιση.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Πρισίλα κατηγόρησε την Κρουζ και άλλους για κλοπή άνω του ενός εκατομμυρίου δολαρίων, αποκαλώντας την Κρουζ «απατεώνισσα και παθολογική ψεύτρα». Οι δύο γυναίκες γνωρίστηκαν το 2021, όταν η Κρουζ πωλούσε αναμνηστικά του Έλβις Πρίσλεϊ από έναν οίκο δημοπρασιών, και σύντομα έγιναν φίλες.

Η Κρουζ ισχυρίζεται ότι προσλήφθηκε το 2022 για να βοηθήσει την Πρισίλα να καθυστερήσει την αποπληρωμή χρεών της, αλλά απολύθηκε ξαφνικά το 2023. Από την πλευρά της, η Πρισίλα πιστεύει ότι «εξαναγκάστηκε σε απάτη» ώστε να παραδώσει εξουσιοδότηση, καθώς και τον έλεγχο των τραπεζικών λογαριασμών και των οικογενειακών της καταπιστευμάτων.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!