Άρης Σερβετάλης: «Πρέπει να σέβεσαι! Είναι σαν να εκβιάζεις»

48

Η απάντηση του για την πρόσφατη δήλωση που έφερε αντιδράσεις

Δημοσιογράφος της εκπομπής BreakfastStar έστησε καρτέρι έξω από το θέατρο όπου παίζει ο Γιάννης Σερβετάλης με σκοπό να τον ρωτήσει για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του που έκανε στην εκπομπή Στούντιο 4 για τους δημοσιογράφους.

«Ο άλλος σπούδασε δημοσιογραφία για να στήνει καριέρα στις πλατείες για μια δήλωση», είπε και πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα τοποθετήθηκαν σχετικά. Ορισμένοι δήλωσαν υπέρ συμφωνώντας εν μέρη σε αυτά που είπε, άλλοι όμως δήλωσαν αντίθετοι.

«Εξαρτάται πως βλέπει ο άλλος την εργασία. Τι θέλω να πω… Εσύ επιθυμείς, εγώ δεν επιθυμώ. Όταν εσύ επιθυμείς και εγώ δεν επιθυμώ και έρχεσαι να μου επιβάλεις αυτό που επιθυμείς είναι σαν να εκβιάζεις κάτι. Θα πρέπει προφανώς να σεβαστείς κάποιον που δεν επιθυμεί να κάνει μια δήλωση. Επομένως υπάρχει ένας σεβασμός. Λες ότι ο άλλος δεν επιθυμεί επομένως οκ πάω πάσο. Όταν εσύ επιμένεις όμως σημαίνει ότι το εκβιάζεις και δεν είναι ωραίο», απάντησε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας τι εννοούσε στη δήλωσή του.

Σε ερώτηση στη συνέχεια αν έχει χαθεί ο σεβασμός, απάντησε: «Εσείς τι θα λέγατε; Πολλές φορές επειδή μέσα στη ροή της καθημερινότητας και του τρεξίματος αυτού που μας διέπει πολλές φορές ναι χάνουμε… δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να σκεφτούμε»

«Προς το παρόν είμαστε εδώ στην Καρδιά του σκύλου», είπε για τα επαγγελματικά του.

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!