Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι ο ψηφιακός μαστογράφος του Νοσοκομείου Αργοστολίου είναι πλέον σε πλήρη λειτουργία, χάρη στη γενναιόδωρη δωρεά της κυρίας Ρουμπίνας Λιοσάτου. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία επιτρέπει την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, κάτι που μπορεί να κάνει τη διαφορά στη ζωή κάθε γυναίκας.

Τα ραντεβού για τον μαστογράφο κλείνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη μεταξύ 12-14 στο 2671361140

Γιατί είναι τόσο σημαντική η μαστογραφία;

Η μαστογραφία είναι μια απλή και ανώδυνη εξέταση, που διαρκεί μόλις λίγα λεπτά, αλλά η σημασία της είναι ανεκτίμητη. Ο καρκίνος του μαστού, αν διαγνωστεί νωρίς, μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά, αυξάνοντας κατακόρυφα τις πιθανότητες πλήρους ίασης. Με τη χρήση του ψηφιακού μαστογράφου, οι εικόνες είναι πιο ακριβείς, καθιστώντας την εξέταση ακόμη πιο αποτελεσματική για την ανίχνευση των πιο μικρών αλλαγών στον μαστό.

Ποιοι πρέπει να κάνουν μαστογραφία;

Κάθε γυναίκα άνω των 40 ετών συνιστάται να υποβάλλεται σε τακτική μαστογραφία, ενώ οι γυναίκες με ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογένεια πρέπει να συμβουλεύονται τον γιατρό τους για το πότε πρέπει να ξεκινήσουν. Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία, και η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να σώσει ζωές.

Κλείσε το ραντεβού σου σήμερα!

Το ραντεβού για τη μαστογραφία κλείνεται εύκολα μέσω της γραμματείας του Νοσοκομείου Αργοστολίου με τη συνηθισμένη διαδικασία. Μην αναβάλεις αυτήν την τόσο σημαντική εξέταση. Η υγεία σου αξίζει να είναι η προτεραιότητά σου!

Τηλεφώνησε τώρα και φρόντισε τον εαυτό σου. Η μαστογραφία δεν είναι μια επιλογή, είναι μια απαραίτητη κίνηση για την προστασία της ζωής σου!

Kefalonia press

Ακολουθήστε το kefaloniapress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Captcha verification failed!
CAPTCHA user score failed. Please contact us!